]

Persoonlijk slaapadvies voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is van vele factoren afhankelijk. Een fijn bed, matras en hoofdkussen dat de juiste ondersteuning biedt aan je lichaam is de basis. Ook fijn is een dekbed dat niet te warm, maar ook niet te koud is. En wat dacht je van gordijnen die niet te veel licht doorlaten?

Maar ook een nachtlampje om voor het slapen gaan nog even een paar bladzijdes te lezen, maar dan zonder fel licht van de grote lamp helpt om je hersenen alvast voor te bereiden om te gaan slapen. En met een mooi nachtkastje zorg jij er voor dat er geen rommel in het zicht ligt, maar heb je toch jouw telefoonlader, handcrème, boek of e-reader, brillenkoker en andere dingen bij de hand in bed, zonder dat het rommelig oogt. Hetzelfde geldt voor een kledingkast waar al jouw kleding in past en er niks meer rondslingert in je kamer.

En stel je eens voor: je wordt ‘s ochtends wakker en stapt vanuit je warme bed met je blote voeten op een zacht vloerkleed of vloerbedekking. Dat is toch veel fijner wakker worden dan zo’n koude vloer?

Maak van je slaapkamer een oase van rust. Rust in je hoofd, zorgt automatisch voor een betere nachtrust, waardoor je weer vol energie aan de volgende dag kan beginnen. Alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust vind je bij Groter in Wonen. Wij staan voor je klaar met persoonlijk slaapadvies voor een goed bed en interieuradvies voor jouw slaapkamer zodat jij alles uit jouw nacht kan halen.

Slaapadvies voor matras

Bij het uitzoeken van een nieuw matras komt veel kijken. We nodigen je daarom van harte uit om op de slaapafdeling van onze woon- en slaapwinkel in Maastricht te komen proefliggen. Op basis van onder andere je lengte, gewicht, slaapgedrag en eventuele fysieke klachten helpen onze adviseurs het beste matras voor jou te vinden dat aansluit op jouw lichaam en wensen.

Een slaapadvies is echt persoonlijk. Dat kan dus betekenen dat jij misschien een ander matras nodig hebt dan je partner. Daarom adviseren wij altijd 2 losse matrassen te kiezen. Met een topper merk je niks van de spleet tussen de twee matrassen in het midden, maar krijgt ieder toch zijn of haar benodigde ondersteuning voor een goede nachtrust. Bekijk het aanbod van onze andere matrassen hier:

Bij een goed matras hoort een goed kussen. Bij groter in wonen bieden wij ook diverse merken hoofdkussens aan. 

Een slaapkamer om in/van te dromen

Ons slaap advies stopt niet bij het uitzoeken van het juiste matras of een goed kussen. Bij Groter in Wonen ben je aan het juiste adres op alles voor je slaapkamer. Dus of je nou alleen op zoek bent naar een nieuw matras of beddengoed, of wanneer je je hele slaapkamer een make-over wil geven, wij staan voor je klaar.

Wij bieden naast bedden, matrassen en hoofdkussens een ruime collectie kledingkasten, nachtkastjes, accessoires en meer. Om het plaatje helemaal af te maken, ben je ook van harte welkom bij Groter in Wonen Gronsveld. Hier ben je aan het juiste adres voor mooie raam- en wanddecoratie en vloerbekleding. Samen met jou maken wij van jouw slaapkamer een plek om van/in te dromen!

Maak een afspraak voor persoonlijk slaapadvies

Ben je op zoek naar een nieuw matras, nieuw bed of wil je je hele slaapkamer een make-over geven? Kom dan langs in onze woonwinkels in Maastricht en Gronsveld.

Onze slaapadviseurs helpen je graag. Plan nu een gratis en vrijblijvend slaapadvies en wij begeleiden je in het aankoopproces, zodat jij straks heerlijk in je nieuwe bed of zelfs slaapkamer kunt slapen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.