Meubels Roermond

Wie in Limburg op zoek is naar nieuwe meubels, kan in de verleiding komen om een bezoek te brengen aan de meubelboulevard in Roermond of Heerlen. Maar daar verdwaal je soms letterlijk en figuurlijk. Waar moet je beginnen? En als je niet redelijk specifiek weet wat je zoekt, ga je waarschijnlijk onverrichter zake naar huis. Gelukkig kan het ook anders: in Maastricht ligt meubelzaak Groter in Wonen.

Grootse woninginrichting

Bij Groter in Wonen in Maastricht kun je terecht voor je woninginrichting, van woonkamer tot slaapkamer. Groter in Wonen timmert al meer dan 45 jaar aan de weg en is een waar begrip in Maastricht en omstreken. In 2018 werd onze woonwinkel rigoureus verbouwd en omgetoverd tot een moderne, state of the art meubelwinkel, waar menige zaak aan de woonboulevard een punt aan kan zuigen.

Moderne woonwinkel

Onze woonwinkel is ruim opgezet, modern en vooral overzichtelijk. Zowel op de beneden- als de bovenverdieping vind je ingerichte woon- en slaapkamers. Stijlvol ingerichte ruimtes in verschillende stijlen, met meubels van diverse fabrikanten en compleet met accessoires. Zo krijg je een totaalplaatje; bepaalde stijlen of meubels spreken je aan en van daaruit ga je samen met een van onze woonspecialisten finetunen. Je krijgt een eerlijk advies op maat.

Heb je eigenlijk wel genoeg van de massale drukte bij de woonboulevard? Ben je nieuwsgierig geworden naar Groter in Wonen? Aarzel dan niet langer en breng een bezoek aan onze meubelzaak en overtuig jezelf. Of kijk gerust op onze website www.groterinwonen.nl

 

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK