]
Page title iconBinnenkijken

Feelin’ blue, maar dan in de positieve versie! Deze studio bewijst maar weer dat het toevoegen van een knallend kleurtje aan de muren een geheel verrassende en uitnodigende sfeer kan creëren. De meubels zijn in de basis basic: beige en grijze kleuren, elegante vormen en geen poespas. Juist door dan te kiezen voor een opvallende kleur als tegenhanger ontstaat er een studio waar je zéker even een blik op wil werpen. Laat je inspireren!

Wauw, blauw!

VOEG KLEUR EN SFEER TOE

Heerlijk loungen in de Nano Lounge bank van Cartel Living! Je kunt oneindig combineren met de verschillende elementen om zo jouw ideale opstelling samen te stellen. De zitelementen zijn mooi te combineren met een poef of tussentafeltje, zoals we hier gedaan hebben in deze stijlstudio. Het zitvlak loopt mooi door met het tafeltje, waardoor er één mooi geheel ontstaat. Zo kun je ongestoord loungen, mét een fijne plek voor jouw kopje koffie en favoriete tijdschrift.

Styliste Danny

"Genoeg ruimte voor een grote bank? Speel dan met diverse elementen en vul de grote ruimte optimaal."

 

Producten

Uitgelicht

Cartel Living

Ontdek Cartel Living bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Cartel Living bij Groter in Wonen

Less is more, dat is het uitgangspunt bij de Slice stoel van Bree’s New World. Het doel van het ontwerp van Hans Daalder was de essentie overhouden. Bij het creëren van deze eetkamerstoel betekende dat: verfijnen en vereenvoudigen totdat er niets meer weg kan worden gehaald en dan toch een erg comfortabele stoel overhouden. De ronde, doorlopende rug functioneert perfect als armleuning zonder daar het volume van te hebben. Zo blijft het ontwerp elegant, fraai en licht. Dit in combinatie met het slanke tafelblad van de Ferre eetkamertafel van Table Manners zorgt voor een luchtig en ruimtelijk geheel.

Verkoopmedewerkster Pascal

"Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale eetkamerstoel, wat je woon- en comfortwens ook is."

 

Producten

Uitgelicht

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.