]

Table Manners

Table Manners betekent ‘tafelmanieren’; de manier waarop je je aan tafel ‘hoort’ te gedragen. Je zou het woord ook anders kunnen interpreteren: de manieren waarop een tafel kan worden vormgegeven. En dat is precies de betekenis die het designlabel Table Manners hanteert. Table Manners ontwerpt en maakt fraaie designtafels die een lust zijn voor het oog. En een aanwinst voor je interieur! Een eetkamertafel is niet alleen een functioneel meubelstuk; ze vormt een plek waar lief en leed gedeeld wordt en waar herinneringen ontstaan. We voeren er gesprekken aan, we dineren eraan met vrienden, we doen er ‘ouderwets; bordspellen aan met het gezin, we nemen er de dag door tijdens het avondeten. Een eetkamertafel kan een middelpunt in je dagelijks leven zijn. Zo’n mooie tafels vind je in het assortiment van woonwinkel Groter in Wonen in Maastricht.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Table Manners

Bijzonder design, uitzonderlijke kwaliteit

Bij Table Manners maken ze tafels van mooie, natuurlijke materialen. Het zijn stevige, robuuste tafels waar de kwaliteit en aandacht voor detail van afstralen. Wat design betreft zijn de tafels van Table Manners geen eenheidsworsten. Een tafel van Table Manners is op allerlei manieren (daar zijn ze weer!) aan je persoonlijke stijl en wensen aan te passen. Dat geldt voor de afmetingen én voor de uitvoering. Zo stel je een stralend middelpunt voor jouw interieur samen; bijzonder qua design en uitzonderlijk van kwaliteit. Groter in Wonen is een officieel verkooppunt van de tafels van Table Manners. Onze woonadviseurs stellen graag hun expertise en kennis aan je ter beschikking om de perfecte tafel te creëren. Je vindt in onze woonwinkel uiteraard niet alleen tafels: bijpassende, comfortabele stoelen of een eetkamerbank, een fraaie lamp voor erboven, een warm vloerkleed; bij Groter in Wonen shop je een compleet interieur.

Groter in Wonen denkt altijd mee

We denken niet graag in hokjes bij Groter in Wonen. Ieder mens is uniek en iedereen mag zijn eigen ideeën hebben; ook over interieurinrichting. Sommige mensen houden van eenheid en rust, voor anderen mag een interieur uitbundig en kleurrijk zijn. De een richt de woonkamer of de eethoek strak en modern in, de ander leeft zich uit met wulpse, royale meubels en opvallende tinten. Industrieel, landelijk of een fraaie fusie van stijlen: wat Groter in Wonen betreft is alles mogelijk. En als je advies nodig hebt bij de inrichting en styling van je huis, willen we je daar graag bij helpen. Onze stijladviseurs denken graag met je mee over de vraag welke meubels en woonaccessoires perfect bij jouw Table Manners tafel zouden passen.

Leuker woonwinkelen

We zijn ervan overtuigd dat je enthousiast wordt van de tafels van Table Manners. En zeker ook van de andere merken die je in ons assortiment aantreft. Onze wonen-afdeling is gemaakt om woonshoppen leuk, overzichtelijk en vooral inspirerend te laten zijn. Dat geldt ook voor de slapen-afdeling, die je een verdieping hoger in onze woonwinkel aantreft. Zó tof kan woonshoppen dus zijn. Hopelijk zien we je binnenkort bij Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.