]
Page title iconBinnenkijken

Het bed staat in het middelpunt, letterlijk en figuurlijk, van deze stijlstudio. De Stiel van Avek is een modulaire beddenlijn met een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. Zo stel je een Stiel bed geheel naar eigen wens samen, en krijg je precies het bed dat bij jouw smaak en voorkeur past. Bij alle Stiel uitvoeringen vormen de spiraalbedbodem en het matras, die samen zorgen voor hoogwaardig slaapcomfort, de basis. Maar de uitstraling van het bed is afhankelijk van jouw keuzes. Wil je een luxe Stiel compleet met achterwand en bedrand, of ga je juist voor de basic uitvoering? Kies je voor rustige kleuren, of juist die opvallende tint? Het is helemaal aan jou.

Jouw stiel

JOUW STIJL

Achter dat prachtige Stiel bed staat een echte “Italian Beauty”. Wie op zoek is naar stijlvolle designkasten kan niet om Novamobili heen. Een lust voor het oog en een aanwinst voor het interieur! Kies voor hout of een van de vele lakkleuren in glans, mat of metallic finish en ontdek de inventieve opties voor een doordacht kastinterieur. Standaardmaatvoering of volledig op maat gemaakt; alles is mogelijk bij Novamobili.

Verkoopmedewerkster Germaine

"Een grote slaapkamer en wil je meer geborgenheid creëren? Plaats je bed dan eens in het midden van de ruimte!"

Wil jij zeker zijn dat je nog jaren plezier hebt van jouw bed en kast? Dan kies je ten eerste voor kwaliteit, en daar kun je zeker van zijn wanneer je onze woon-en slaapwinkel bezoekt. Naast kwaliteit kies je dan ook voor tijdloos design. Hierbij geldt: hoe neutraler de kleur, hoe beter. In deze slaapstudio hebben we daarom gekozen voor een rustige basis qua kleuren, in zowel de kleur van de kast, het bed en de accessoires eromheen. Wat je smaak ook is, er is altijd een M line boxspring beschikbaar voor je smaak en inrichting.

Slaapexpert Bjorn

"Wil jij geen extra poespas? Kies dan voor ‘Stiel Basic’. Dit is de meest minimalistische uitvoering binnen het programma. "

 

Producten

Uitgelicht

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.