]
Page title iconBinnenkijken

We kijken binnen bij familie Groningen uit Maastricht. De afstand tussen Groningen en Maastricht is waarschijnlijk net zo groot als hun liefde voor een strak interieur met opvallende design objecten. Deze moderne woonstijl staat dan ook centraal, en dat zie je overal terug in het interieur.  Kijk je mee?

Mix and match

Dutch design en Finse finesse

 

Producten

Uitgelicht

Kleur toevoegen aan je interieur kan spannend zijn, maar door gebruik te maken van de kennis en expertise van een van onze interieurontwerpsters kan er eigenlijk niks mis gaan. Ook familie Groningen durfde het aan, en ging akkoord met een aantal opvallende kleuradviezen van Anouk. Neem de Leolux Adartne bank als voorbeeld. Niet alleen het opvallende design, maar ook de kleur zorgt ervoor dat deze bank een echte eye-catcher in de woonkamer is.

Fam. Groningen

"We zijn enorm blij met de gedurfde kleurcombinaties, die naadloos bij elkaar passen. "

De lampen van Secto Design verlichten op een sfeervolle wijze de woning van familie Groningen. De talloze houten latjes waaruit de lamp bestaat, verspreiden het licht diffuus en op sfeervolle wijze door de ruimte. Het plafond boven de eettafel miste een lichtpunt, maar daar had Anouk een creatieve én stijlvolle oplossing voor. Anouk koos voor de Varsi van Secto, een verstelbare arm. Deze arm kun je makkelijk aan de wand bevestigen en zo de hanglamp ophangen en in het stopcontact steken. Een ding is zeker: of je nou gaat voor een hangend of staand exemplaar, met Secto Design haal je bijzondere verlichting in huis.

Fam. Groningen

"In samenspraak zijn wij tot dit resultaat gekomen, wij zijn enorm blij met het eindresultaat."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.