]

Your Edition

Bij Your Edition worden gordijnen ontworpen met passie. Dat zie je terug in het resultaat. Your Edition biedt een actuele, originele & kleurrijke collectie stoffen en vouwgordijnen. En dat in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een jong en enthousiast team is dagelijks bezig met het uitwerken van eigentijdse en eigenzinnige ideeën op het gebied van gordijnstoffen. Liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en mooie stoffen vormen het vertrekpunt van de designers. Het mooie van dit alles: jouw interieur krijgt de uitstraling die het verdient door toevoeging van de fraaie materialen en bijzondere ontwerpen van Your Edition. Er ontstaat warmte en sfeer in huis en daar worden we bij Groter in Wonen altijd blij van.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Your Edition

Product categorieën

Creëer warmte in huis

Nieuwe en bestaande ideeën, ontwerpen en materialen versterken elkaar en kunnen unieke combinaties vormen. De tijd van stoffige stofjes in saaie dessins ligt gelukkig achter ons. De stoffen van Your Edition vragen om geknuffeld te worden, al zul je dat met je gordijnen niet heel snel doen, denken we… Stap een kamer in waar Your Edition gordijnstoffen hangen en ervaar meteen de warmte en de sfeer. De ontwerpers van Your Edition halen hun inspiratie uit het dagelijkse leven, kleine alledaagse handelingen, praktische zaken, maar ook uit internationale beurzen en verre reizen en de natuur. Alles kan een idee opleveren voor een verfrissend en verfraaiend stofje.

Your Edition gordijnenstoffen: eindeloze mogelijkheden

De even krachtige en evenwichtige als verfijnde basiscollectie van Your Edition kwam tot stand door de liefde voor natuurlijke materialen, voor volle, sprekende kleuren en voor mooie stoffen. Binnen de collectie van Your Edition vind je een ruim assortiment in doeksoorten. Kies je voor de warmte van wol, de kracht van katoen of de lichtheid van linnen? Zoek je stevige, dichte doeken die geborgenheid en warmte binnenhouden of verlang je naar transparantie? Dan word je blij van de lichtere, doorlatende stoffen. Mag het een fraai dessin worden of hou je het bij uni? Het kleurenpalet is zeer uitgebreid, dus het vinden van de juiste kleuren voor jouw interieur en jouw stijl moet zeker lukken. En ook wat dessins betreft is de keuze bij Your Edition reuze. Een groot deel van de leverbare stoffen is te confectioneren tot vouwgordijn. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten schitterend.

Groter in Wonen opereert sinds 2021 vanaf twee locaties. In de woonwinkel in Maastricht kun je terecht voor meubels en woonaccessoires voor wonen en slapen, voor de mooiste meubelmerken, voor interieuradvies, voor inspiratie, voor onze stijlstudio’s. In Gronsveld vind je vloeren, behang, tapijt, zonwering, wanddecoratie en natuurlijk de gordijnstoffen van Your Edition. Onze gordijnexperts gaan graag samen met je op ontdekkingstocht naar de perfecte gordijnen voor jouw interieur. Maak snel een afspraak en laat je inspireren.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.