silvana support

Tot een halve eeuw geleden werd door fabrikanten van beddengoed maar weinig aandacht besteed aan het hoofdkussen. Alle nadruk ging uit naar de matrassen en de bedbodems. Tot er in 1983 een producent aan het firmament verscheen die wél oog had voor het belang van een goed hoofdkussen: Silvana. Op basis van wetenschappelijk onderzoek werd het eerste innovatieve kussen ontwikkeld en geproduceerd: Silvana Support. Onderzoek wees uit dat een hoofdkussen dat hoofd en nek voldoende ondersteunt, voor een belangrijk deel bijdraagt aan een goede nachtrust. Dat revolutionaire kussen, met ingebouwde neksteun bestaat vandaag de dag nog steeds. Maar de tijd heeft natuurlijk niet stilgestaan; de kussens van Silvana zijn geëvolueerd tot innovatieve en duurzame hoogstandjes. Ook met de ontwikkeling en productie van dekbedden heeft Silvana inmiddels naam gemaakt.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Silvana Support Kussen

Producten van Silvana Support

Slapen op maat

De ontwerpers van Silvana gaan er, geheel terecht, van uit dat iedereen anders en dus uniek is. Een standaard hoofdkussen of dekbed bestaat dus eigenlijk niet, want de standaard is voor iedereen anders. Bij Silvana doen ze er daarom alles aan om de hoofdkussens en dekbedden zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de individuele wensen en eisen van al die slapers. Met het juiste kussen en dekbed kan iedereen lekker slapen en daardoor uitgeslapen aan elke nieuwe dag beginnen. De producten van Silvana worden in Nederland gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring en aandacht voor kwaliteit. Inzet van innovatieve productietechnieken en hoogwaardige materialen vormen de standaard bij Silvana.

Overzichtelijk assortiment hoofdkussens

Het assortiment hoofdkussens van Silvana is heerlijk overzichtelijk. Er zijn 4 collecties Silvana kussens: Support, Support Royale, Comfort en Special. De series Support, Support Royale en Comfort bestaan elk uit zes kussens, die op hun beurt variëren in stevigheid van ‘extra zacht’ tot ‘extra stevig’. De buitenkant bij de kussens in de Support-serie is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized, waardoor het huisstofmijt-werend is. De ingebouwde neksteun is gemaakt van Talalay Latex. Het verschil zit in de vulling van de kussens. De Support Royale-serie bevat de zes luxere uitvoeringen van de Support-serie. Deze kussens hebben een buitenkant van 50% katoen en 50% viscose van bamboe. Voor de vulling worden innovatieve materialen gebruikt die nog beter ademen en vocht afvoeren. De vulling bij de Comfort-serie is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken, zodat het hoofd in elke houding goed ligt. Bij deze kussens ontbreekt de neksteun. In plaats daarvan hebben ze een inkeping voor de nek, die ervoor zorgt dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

Silvana Special

En dan is er nog de Special-serie. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je in deze serie kussens met een bijzondere vulling of met andere speciale eigenschappen, bijvoorbeeld speciaal voor kinderen, buikslapers of mensen die een sterk schommelende lichaamstemperatuur ervaren tijdens de slaap. De dekbedden van Silvana Royale variëren van Extra Warm tot Extra Light. Ook hier is er een Special-serie leverbaar, voor veeleisende slapers. Wij stellen voor dat je zelf kennis komt maken met Silvana: bij Groter in Wonen!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK