]

Waarom jij een Silvana Support kussen wil

Wanneer je eenmaal hebt geslapen op een hoofdkussen van Silvana, wil je nooit meer iets anders. Een Silvana hoofdkussen past zich namelijk aan voor elk type slaper je bent, of je nu op je buik-, rug-, of zij slaapt.

Denk je eraan om Silvana kussens te kopen en wil je graag deskundig advies om te bepalen welk kussen het beste bij jouw slaapgewoontes hoort? Wij verkopen meerdere collecties van Silvana in onze slaapwinkel in Maastricht, denk aan het Silvana Comfort kussen en royale kussen.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Silvana Support Kussen

Producten van Silvana Support

De perfecte slaaphouding

De klassieke collectie van Silvana zijn de Support kussens. De naam zegt het al, met een Silvana Support kussen krijgen jouw nek, hoofd en schouders net dat extra steuntje ondersteuning wat jij nodig hebt.

De kussens van Silvana bieden de juiste ondersteuning in de vorm van  een unieke neksteun. Dit zorgt ervoor dat jij automatisch de perfecte slaaphouding aanneemt. Zo heb je gelijk een goede start van je dag, vanaf het moment dat je je ogen opent!

Het kussen dat bij jou past

Met een assortiment van maar liefst zes verschillende soorten Silvana kussens, vind jij bij Groter in Wonen gegarandeerd het perfecte hoofdkussen dat jou alle benodigde support biedt tijdens de nacht. Op basis van jouw slaapgewoontes, lichaamshouding, gewicht en natuurlijk persoonlijke wensen, adviseren we welk Silvana hoofdkussen de beste keuze voor jou is. Houd jij bijvoorbeeld van een extra zacht of juist een super stevig kussen?

Voor de liefhebbers van een stevig kussen, zou een Larimar kussen bijvoorbeeld een goede optie zijn. Een voorbeeld van een zacht Silvana hoofdkussen is het Grenat kussen.

Wordt elke ochtend fris wakker

Ook biedt een kussen van Silvana Support veel comfort. De buitenkant van de Silvana kussens bestaat uit 100% hoogwaardige katoen. Katoen werkt vochtabsorberend, hierdoor blijft het slaapkussen Silvana lekker koel en fris. En heb je een allergie? Geen probleem! De speciale behandeling met Sanitized maakt het kussen bacterie-, schimmel- en huisstofmijt werend.

De meeste kussens zijn wasbaar op 60 graden, behalve het Cristal en Larimar kussen. Doordat de kussens gevuld zijn met Vita Talalay latex ventileren de kussens beter. Regelmatig de kussens luchten en het kussensloop wassen is dan ook voldoende om elke ochtend fris wakker te worden.

Advies op maat

Wij kunnen dan wel verschillende soorten kussens van Silvana aan jou aanbevelen, maar het belangrijkste is natuurlijk zelf voelen welk support kussen jou de beste ondersteuning geeft. Kom eens langs bij onze slaapwinkel in Maastricht en ga proefliggen op de verschillende kussens.

Gaat je voorkeur uit naar een hard kussen of blijkt dat zachtere kussen toch ook erg fijn te liggen? Onze slapen-adviseurs zijn vakbekwaam en staan klaar om jou te helpen. Samen gaan we erin slagen om het juiste type kussen voor jou te vinden!

Silvana kussen sale

Benieuwd wanneer de Silvana Support in de sale is? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste de kortingscode ontvangt. Bovendien delen we nog meer tips zodat jij slaapt in een kamer om van te dromen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.