]

Keje

Je hebt gezocht naar raamdecoratie en je hebt het merk Keje gevonden. Een uitstekend zoekresultaat, zo durven wij, van Groter in Wonen gerust te stellen. De producten in raamdecoratie van Keje zijn uniek, innovatief en van hoge kwaliteit. Daarnaast zien ze er mooi en stijlvol uit en dat is ook niet onbelangrijk. Het aanbod van Keje omvat plissés, lamellen, horren, jaloezieën en rolgordijnen. Dat assortiment vind je natuurlijk ook bij andere merken. Maar wat Keje maakt is toch nét even anders. Uniek, weet je nog? Je hebt gezocht en Keje gevonden, dan lijkt het ons logisch dat je even verder snuffelt binnen de collectie van dit Nederlandse merk in raamdecoratie.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Keje raamdecoratie

Product categorieën

Innovatief en praktisch: plisségordijnen van Keje

We noemden al de plisségordijnen van Keje. Het is verstandig om te bedenken welke functie jouw raambekleding moet hebben. Wil je de boel kunnen verduisteren of mag er best wat licht binnendringen? Met de Splendid Pliss gordijnen kun je alle kanten op; die zijn zowel in een licht doorlatende als een verduisterende uitvoering verkrijgbaar. Dit plisségordijn wordt gemonteerd in een aluminium frame. De plissé kan zowel top down als bottom up versteld worden met de geïntegreerde handgrepen. Het gordijn is leverbaar in diverse stoffen en kleuren. In het plisségordijn Day ’n Night zijn twee stoffen verwerkt: een voor overdag, de andere voor ’s nachts. Het aluminium frame wordt met magneet- en staalband bevestigd, waardoor het volledige gordijn eenvoudig te verwijderen en te plaatsen is. Elke stof uit de collectie kan in de Day ’n Night verwerkt worden. Het frame is leverbaar in 5 standaard RAL-kleuren of, tegen meerprijs, in zo ongeveer elke andere kleur.

Keje raamdecoratie past overal

Bij de horizontale jaloezieën van Keje, genaamd Latende, komt het merk in raamdecoratie met een noviteit: de jaloezieën zijn verwerkt in een frame. Bevestiging tegen een kozijn gebeurt door middel van magnetische band, wat de Latende uitermate geschikt maakt voor bevestiging tegen een dakraam (dat doorgaans in een schuin dak gemonteerd is). n de kiepstand blijft de Latende strak tegen het raam zitten. Moet het raam gewassen? Dan verwijder je het frame in zijn geheel. Wassen maar en het frame weer bevestigen. De lamellen en het frame kunnen prima tegen vocht, dus de Latende voelt zich als een vis in het water tegen het badkamerraam. Ook de rolgordijnen van Keje zijn alvast in een frame geplaatst. Het frame kan op kunststof, aluminium én houten kozijnen gemonteerd worden. Door de eenvoudige manier van bevestigen, zonder boren of schroeven, is Keje raamdecoratie geschikt voor bijna alle typen ramen en openslaande deuren.

Het mag duidelijk zijn dat de raamdecoratie van Keje geen dertien-in-een-dozijnproducten bevat. Toch zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. We nodigen je dan ook graag uit om nader kennis te komen maken met Keje in onze vernieuwde winkel voor woninginrichting, Groter in Wonen Gronsveld. Hier doe je gegarandeerd inspiratie op voor jouw woning. We hebben vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en horren; keuze genoeg dus. Winkelbezoek is weer toegestaan; laat jij je binnenkort inspireren bij Groter in Wonen?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.