It’s about RoMi bijzettafel

It’s about RoMi, een Nederlands meubelmerk dat gevestigd is aan de oudste gracht van Amsterdam, is vooral bekend van de collectie fraaie lampen. Maar bij It’s about RoMi kun je ook terecht voor bijzondere bijzettafels. Het zijn even praktische als prachtige tafeltjes waar je met plezier een decoratieve schaal, een mooie vaas of een set kleurrijke kaarsen op plaatst. Wedden dat de bijzettafel minstens zo veel opvalt als de voorwerpen die er op staan? Met een bijzettafel van It’s about RoMi doe je je interieur en jezelf een plezier.

Bijzetten maar…

Het kan buitengewoon handig zijn als je tijdens een bezoekje van familie of vrienden even wat extra afzetruimte kunt creëren zonder meteen de tuintafel in de woonkamer te moeten zetten. Een bijzettafeltje is dan ideaal. Maar die tafeltjes verdienen niet altijd een schoonheidsprijs. Dat is met de bijzettafels van It’s about RoMi gelukkig wel anders. Deze tafels zijn stuk voor stuk aanwinsten voor he interieur. Wat denk je bijvoorbeeld van bijzettafel Diamant? Leverbaar in zwart en wit en uiteraard vernoemd naar de mooiste aller edelstenen vanwege de karakteristieke vorm. It’s about RoMi is een buitengewoon elegante verschijning die zal schitteren in jouw interieur.

Kom de meubels en de verlichting van It’s about RoMi ontdekken bij Groter in Wonen. Onze woonmensen raken pas écht geïnspireerd door jouw woonwensen. We zullen er dan ook alles aan doen om jouw woonwensen te helpen realiseren. We verwelkomen je dan ook graag, bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK