]

he design

HE Design uit Tilburg produceert al jaren unieke meubelen voor unieke mensen. Het motto van deze oer-Hollandse meubelmaker is dan ook: ‘Je eigen smaak, je eigen meubels’. Hoe je woont is heel persoonlijk; jij moet je prettig voelen in jouw woning. De meubelen in je huis spelen daarbij een belangrijke rol. Je eetkamerstoelen moeten niet alleen mooi zijn, je fauteuil om in te relaxen moet niet alleen comfortabel zitten. Je meubels en de inrichting van je woning mogen een afspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid. Het is jouw stijl en die mag uniek zijn. En voor unieke meubelen ben je bij HE Design aan het juiste adres: hier vind je bijzondere meubels, met ambachtelijke kwaliteit geproduceerd door vaklieden met liefde en passie voor het vak.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto HE Design

Producten van HE Design

Ambachtelijke kwaliteit

De meubels van HE Design worden in eigen beheer en volledig met de hand gemaakt volgens de filosofie dat een meubel degelijk en sterk moet zijn; als een huis. Bekijk en probeer een fauteuil of eetkamerstoel van dit meubelmerk en je merkt dat het met de kwaliteit goed zit. De makers van HE Design zijn ervan overtuigd dat hun meubelen kwalitatief beter zijn en een langere levensduur hebben dan de doorsnee, machinaal gefabriceerde productiemeubelen. Wij, bij Groter in Wonen, kunnen ons prima in die gedachtegang vinden. Vandaar dat je de meubels van HE Design ook in het assortiment van de mooiste woonwinkel van Maastricht en verre omstreken terugvindt.

Kom maar zitten…

De collectie fauteuils van HE Design mag gezien worden. Je zou al relaxed kunnen worden door er alleen al naar te kijken. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je erin plaatsneemt… Ergonomisch van ontwerp, sfeervolle kleuren, comfortabele zittingen en rugleuningen en heerlijke materialen. En het mooiste van alles: Het is je eigen smaak, dus je stelt je eigen meubel samen. En niet alleen de fauteuils van HE Design zijn uniek; ook de stoelen, eetkamerbanken en barkrukken zijn het bekijken en testen waard. Leverbaar in leren en stoffen bekleding, uiteraard in talloze kleuren. Maar ook in onderstellen zijn de mogelijkheden om te variëren en dus een uniek meubel te creëren eindeloos. Dat maakt wonen pas echt persoonlijk!

Inspirerende woonwinkel

Om al dat moois van HE Design (en nog zo veel meer) zelf te kunnen bekijken, kun je het beste een bezoek aan Groter in Wonen brengen. We staan te popelen om inspirerende woonideeën uit te wisselen. Want wij raken pas écht geïnspireerd door jouw woonideeën. In onze geheel nieuwe woonwinkel van ruim 6000m² is heel veel inspiratie op te doen. Onze vakkundige én deskundige woonmensen staan klaar om er samen met jou voor te zorgen dat jij een interieur krijgt waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.