]

Floorfriendly dealers

Met Floorfriendly maak je al je meubels vloervriendelijk. Geen krassen meer op de vloer of irritante schuifgeluiden die je gehoor tergen. Floorfriendly heeft de ideale oplossing voor elke ondergrond; ruw, vlak of tapijt. Het assortiment bestaat uit stoeldoppen, vloerglijders, (vilt)schijven of wieltjes. Ook de meubels van Groter in Wonen kunnen worden uitgerust met de beste bescherming. Onze woonmensen voorzien je graag van advies.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Floorfriendly Dopjes

Oplossingen op maat

Het maakt voor Floorfriendly helemaal niets uit op welke vloer je meubels staan. En of je meubels nu zijn voorzien van ronde, houten poten, metalen buizen of afgeschuinde pootjes; Floorfriendly heeft voor elke poot en voor elke ondergrond de juiste bescherming. Ook voor een taps toelopende schuine stoelpoot op een grindvloer of voor een ‘hairpinpoot’ op een hoogpolig tapijt. Floorfriendly zorgt ervoor dat zowel je meubels als je vloeren ongeschonden uit hun dagelijkse ‘gevecht’ komen.

Deskundig gemonteerd

De monteurs van Groter in Wonen kunnen de producten van Floorfriendly deskundig monteren en je daarbij uiteraard ook adviseren. Als ze daarvoor de vloer bij jou thuis met eigen ogen moeten komen inspecteren, dan doen ze dat. Onze service houdt immers niet op in onze woonwinkel. Onze meubels worden zorgvuldig bij je afgeleverd en desgewenst voorzien van een Floorfriendly vloerbeschermer.

Kom de producten van Floorfriendly, maar ook de bijzonder fraaie meubels waaraan ze bevestigd zijn zelf bekijken en voelen bij de mooiste woonwinkel van Zuid-Limburg: Groter in Wonen. Wij raken pas echt geïnspireerd van jouw woonwensen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.