]

Dib

Ben je al bekend met Dib? Niet? Dan is het de hoogste tijd. Dib is een afkorting van Dutch Interior Blinds, een Nederlands bedrijf dat fraaie raamdecoratie maakt. Op maat gemaakte horizontale jaloezieën, plisségordijnen en dibli’s om precies te zijn. Met de raamdecoratie van Dib creëer je in elke kamer in huis, in een mum van tijd, de gewenste sfeer. Misschien heb je al een uitgesproken mening over de raamdecoratie die het beste bij jouw woning past. Of misschien begint je zoektocht naar raambekleding pas net. Dan is er nog veel te ontdekken en moeten er nog keuzes gemaakt worden. We laten de uiteindelijke keuze natuurlijk aan jou, maar vertellen je bij Groter in Wonen Gronsveld graag meer over de raamdecoratie van Dib.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Dib

Product categorieën

Dib jaloezieën, plissés of dibli’s

Jaloezieën in huis- en slaapkamers hebben een tijdje aan populariteit ingeboet. Maar nu zijn ze helemaal terug van (nooit echt) weggeweest. Het zijn sfeermakers bij uitstek in huis. Door de horizontale verstelling kun je de lichtinval precies zo reguleren zoals jij dat wilt. Ze zijn er in zo veel uitvoeringen en materialen (hout, bamboe, aluminium, vinyl) dat voor elk interieur en voor elke stijl geschikte jaloezieën te vinden zijn. Moeten de jaloezieën een ruimte verduisteren of staan ze meestal toch open? Komen ze voor een vast raam te hangen of voor een deur die regelmatig open en dicht gaat? En welke sfeer wil je creëren? Hou je van veel licht of van donkere geborgenheid? Of van alles het beste? Allemaal vragen waar een antwoord op gegeven kan worden. Hoe het ook zij, bij Dib vind je gegarandeerd de horizontale jaloezieën die het beste bij jouw interieur en smaak passen. Natuurlijk worden de jaloezieën van Dib perfect op maat gemaakt.

Plissés en dibli’s

Dat zijn nog eens woorden die je waarschijnlijk niet dagelijks tegenkomt. Plisségordijnen ken je vast wel. Het is een soort harmonicagordijn dat middels koorden, al dan niet elektrisch, van boven naar beneden én van beneden naar boven versteld kan worden. Wil je van je privacy genieten, dan bedek je de onderkant van raam of deur. Wil je de lichtinval van de zon breken, dan schuif je de plissé naar boven. En dankzij een reflecterende coating krijgen de plissés van Dib ook een isolerende werking. De collectie plissés van Dib wordt gekenmerkt door een fraaie afwerking, een perfect bedieningsgemak en een rijke keuze aan kleuren. Van Dibli’s heb je misschien nog niet gehoord, maar daar gaat nu verandering in komen. Dibli’s lijken op plissés, alleen de koorden in een dibli weggewerkt binnen het dubbele doek. De diepte van een dibli is 25 of 45 millimeter en ze zijn verkrijgbaar in stijlvolle duo-tone én full-tone kleuren.

De hort op, naar Groter in Wonen!

Dib biedt dus nogal wat mogelijkheden als het op raamdecoratie aankomt. En dan hebben we het nog niet uitgebreid gehad over de hordeuren en raamhorren. Zo’n hor is absoluut geen overbodige luxe in de zomer. Bij Dib zijn ze geschikt voor binnen- en buitenmontage en er zijn diverse kleuren leverbaar. Over de raamdecoratie van Dib kunnen we je bij Groter in Wonen nog veel meer vertellen. In onze vernieuwde winkel in Gronsveld vind je alles voor een complete woninginrichting: raamdecoratie, vloeren, zonwering en wandbekleding. Breng vervolgens een bezoek aan onze woonwinkel in Maastricht en je maakt je interieur helemaal af.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.