]

De Gangmakerij

Welkom bij De Gangmakerij. Althans, in de online versie daarvan. Voor de ‘live’ uitvoering zul je toch écht een bezoek aan woonwinkel Groter in Wonen moeten brengen. De Gangmakerij is dé plek bij Groter in Wonen waar je als bezoeker even helemaal tot rust kunnen komen. Of letterlijk even kunt uitrusten, na of tijdens het bekijken van ruim 6000m² aan meubels en woonaccessoires. In De Gangmakerij kun je, terwijl je geniet van een heerlijke kop Lavazza koffie, een meubelbrochure doornemen, je indrukken bespreken, je wensen en voorkeuren kenbaar maken, maar ook de afweging maken of je tot een aankoop overgaat. Je mag natuurlijk ook gewoon genieten van je koffie, van de comfortabele stoelen, van het haardvuur en van de fijne muziek en dito verlichting. In De Gangmakerij mag eigenlijk heel veel.

bezoek onze winkel

gangmakerij-gip

Geïnspireerd door Gangmakers

De Gangmakerij is voorlopig de plek in onze woonwinkel waar je tot rust kunt komen na het opdoen van alle indrukken en ervaringen. In de toekomst hopen we je hier ook te kunnen laten genieten van een heerlijke lunch of een culinaire borrel. En als je een bedrijf hebt, vindt hier binnenkort misschien wel jouw netwerkevenement plaats. Maar goed, dat is toekomstmuziek. De Gangmakerij is geïnspireerd op Gangmakers, de projectafdeling van Groter in Wonen. Gangmakers richten kantoorruimtes, lobby’s en kantines zo mooi en stijlvol in, dat bedrijven hun medewerkers aan het eind van een werkdag naar huis moeten sturen. Ze willen niet meer weg… Als de creatieve harde schijf in de bovenkamer van de Gangmakers op volle toeren gaat draaien, gaan er hoe dan ook unieke, originele én werkbare ideeën ontstaan. Ongeacht of het een particulier of een zakelijk project is. In De Gangmakerij hebben onze Gangmakers hun talenten in eigen huis volledig kunnen botvieren. Wij zijn trots op het resultaat.

Continu in beweging

Woonwinkel Groter in Wonen is continu in beweging; de gang zit er, om bij die woordkeuze te blijven, goed in. Dat zie je terug in de uitstraling van onze vernieuwde winkel, in ons uitgebreide assortiment, in de bevlogenheid van onze medewerkers, in onze service en in de ‘drive’ om onszelf uit te blijven dagen om beter te worden in wat we doen. We houden niet van half werk: wat we doen, doen we graag goed. Daar hebben alle betrokken partijen immers alleen maar profijt van. We halen onze inspiratie voor een belangrijk deel uit jouw woonwensen en -ideeën. En als we samen stappen kunnen zetten om jouw ideale interieur te verwezenlijken, dan dragen wij daar graag aan bij.

Er is dus veel te ontdekken en te realiseren bij Groter in Wonen. We kunnen je er veel meer over vertellen, maar het is nóg beter om zelf een bezoek te brengen aan onze woonwinkel. Laat je inspireren, geef al je zintuigen de kost, leef je uit! En laat al die inspiratie en indrukken bezinken in De Gangmakerij. Het maakt jouw Groter in Wonen-beleving completer. Je vindt De Gangmakerij in woonwinkel Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.