]

Co-pro

De monteurs van Groter in Wonen leggen jouw nieuwe vloer met veel plezier en toewijding. Niet alleen omdat ze voldoening uit hun job halen, maar ook omdat ze met topproducten kunnen werken. Dat geldt voor de merken in laminaat, pvc, linoleum of tapijt, maar zeker ook voor de zaken die vallen onder de noemer ‘vloertoebehoren’. Daarbij kun je denken aan ondervloeren, plinten, afwerklijsten en ondertapijt. Wij gebruiken de materialen van Co-pro, een merk van familiebedrijf Cotap uit Genemuiden. Met vloertoebehoren van Co-pro kun je erop vertrouwen dat de basis van je mooie vloer helemaal goed is.

bezoek onze winkel

Copro partner giw

Product categorieën

Co-pro zorgt voor een perfecte basis

Groter in Wonen is, zoals je wellicht weet, ook groot in woninginrichting. Al meer dan 40 jaar hebben we ervaring in het inmeten en ophangen van gordijnen (in alle soorten en maten), horren en het leggen van vloeren. Tijd genoeg dus om merken en producten in ons assortiment te verzamelen die hun kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit bewezen hebben. Co-pro is zo’n merk. Bij het leggen van een pvc-vloer (click of dryback), laminaat of parket is het van groot belang dat de ondervloer aan alle eisen voldoet. Denk daarbij aan factoren als geluiddemping, thermische waarde, belastbaarheid of vochtregulering. Als de vloer eenmaal ligt, is het een heel karwei om de ondervloer te vervangen. Investeren in een goede kwaliteit ondervloer is het overwegen dus meer dan waard.

Kies voor de volmaakte afwerking

Je mooie vloer moet natuurlijk ook perfect afgewerkt zijn aan de kant die zichtbaar is: de bovenkant. Plinten vormen de overgang van vloer naar muur. Met de plinten van Co-pro is die overgang dik in orde. Je kunt kiezen uit een assortiment witte plinten in vier modellen, drie hoogtes en twee afwerkingen. Een andere optie is de plint in hetzelfde materiaal als de vloer. Zo creëer je eenheid en een luxueuze uitstraling. De overgang van de ene vloer naar de andere, bijvoorbeeld van tegels naar laminaat, verdient ook een degelijke afwerking. Co-pro heeft diverse profielen in de collectie waarmee alle mogelijke overgangen overbrugd kunnen worden: dilatatieprofielen, eindprofielen, hoekprofielen, overgangsprofielen en trapprofielen. Dankzij Co-pro (en de vakkundige monteurs van Groter in Wonen) past elke vloer perfect.

Je vloer verdient Co-pro

Wie een vloer aanschaft bij Groter in Wonen, komt eigenlijk automatisch in aanraking met de producten in vloertoebehoren van Co-pro. Wil je meer weten over de mogelijkheden of is jouw woning toe aan een nieuwe vloer? Breng dan vandaag nog een bezoek aan Groter in Wonen Gronsveld, dé winkel voor woninginrichting, en maak kennis met de materialen van Co-pro. Voor raamdecoratie, insectenwering, vloeren en de beste service ben je in Gronsveld aan het juiste adres. Voor meubels en woonaccessoires ga je meteen door naar Groter in Wonen Maastricht. Hier vind je alles om jouw interieur compleet te maken. Zien we je snel?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.