]

Cleanwalk

Cleanwalk is een leverancier van matten en karpetten. De naam verraadt het eigenlijk al een beetje; met deze producten ‘loop’ je de boel gegarandeerd ‘schoon’. Bij Groter in Wonen vind je alles voor een compleet interieur en daar hoort een deurmat natuurlijk ook bij. In het assortiment van Cleanwalk vind je onder andere schoonloopmatten en droogloopmatten. De eerste zijn vooral bedoeld om modder en andere viezigheid van buiten ook daadwerkelijk buitenshuis te laten, de droogloopmat zorgt ervoor dat natte schoenen in een mum van tijd droog zijn. De matten van Cleanwalk zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar. In onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld kun je alle positieve kenmerken van de Cleanwalk deurmatten zelf ervaren.

 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Cleanwalk

Product categorieën

Droogloop- of schoonloopmat?

De Cleanwalk droogloopmatten zijn van zeer goede kwaliteit, met een bovenlaag van 100% katoen. De mat blijft prima op zijn plek dankzij de antislip onderlaag. Dikwijls wordt een schoonloopmat gecombineerd met een droogloopmat. De schoonloopmat ligt dan buiten, maar wel op een droge plek uiteraard. De droogloopmat wordt binnenshuis geplaatst. De matten van Cleanwalk zij in diverse afmetingen verkrijgbaar. Zelfs een op maat gemaakte mat behoort tot de mogelijkheden. De schoonloopmatten van Cleanwalk kunnen de vuilste schoenen met gemak aan. Dankzij de dichte structuur van de vezels wordt elk profiel grondig aangepakt.

Cleanwalk bij Groter in Wonen

Voor de beste droog- en schoonloopmatten moet je bij Cleanwalk zijn. En voor Cleanwalk ga je naar Groter in Wonen. Onze winkel in Gronsveld heeft alles onder één dak voor een complete woninginrichting: raamdecoratie, vloeren, insectenwering en meer. Laat je inspireren voor een mooier interieur, breng een bezoek aan Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.