]
Page title iconBinnenkijken

Dat verschillende printjes, texturen en materialen prima samen kunnen bewijst deze studio maar weer. Vaak is ‘less is more’ het uitgangspunt, maar wanneer je op de juiste manier uitpakt met diverse woonitems wordt ‘more is more’ ook zeker een interessant begrip. Een opvallend behang, een marmerlook tafel, een hoogpolig vloerkleed, een leren bank én knallende kussens met dierenprint. Het lijkt veel, maar in deze studio komt het samen tot één mooi geheel.

Maak een statement

MET DIVERSE WOONITEMS

Zacht, aaibaar en uitzonderlijk sfeervol: het Lusa vloerkleed van Bodilson voegt gezelligheid toe aan iedere ruimte, waaronder deze stijlstudio. Wat ook extra gezelligheid en sfeer toevoegt is het behang van Eijffinger. Door de opvallende print en de voelbare textuur is dit behang een bijzondere toevoeging in bijvoorbeeld jouw woonkamer, keuken of misschien wel slaapkamer!

Styliste Danny

"Vind je het lastig om meerdere materialen, prints en structuren te combineren? Ik help je hier graag mee!"

 

Producten

Uitgelicht

Eijffinger

Ontdek Eijffinger bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Eijffinger bij Groter in Wonen

Een ronde tafel is als een ontvangst met open armen; een warm welkom voor een ieder die plaats wil nemen. Eetkamertafel Stella van het merk Dyyk is het middelpunt van de eetkamer. Het opvallende marmerlook tafelblad maakt deze eetkamertafel net even anders. Door de kruislings geplaatste zwarte poten krijgt de tafel een speels karakter. Rond de tafel staan de Kwint stoelen, ook van Dyyk. De Kwint heeft dat fijne detail waar we allemaal zo van houden. Het frame loopt aan de achterkant van de eetkamerstoel door omhoog, apart toch?!

Verkoopmedewerkster Germaine

"Een combinatie van leer en stof zorgt voor een speels geheel."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.