]

ALLES ONDER ÉÉN DAK ACTIEVOORWAARDEN*:

  • Actieperiode van woensdag 27 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024
  • 10% korting op alle producten in de collectie wonen, Slapen en Woninginrichting
  • Niet te combineren met andere lopende acties
  • Alle SALE / OPRUIMINGS producten zijn uitgesloten
  • De actie geldt op producten vanaf € 150,-
  • De actie geldt zowel in onze winkel in Maastricht als in Gronsveld
  • Voor alle details en onmisbare info, vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel

Meer informatie in onze winkel in Maastricht of Gronsveld


Geschiedenis

Groter in Wonen werd opgericht in 1973 door de heer P Gorissen Senior. In het begin was het een kleine meubelzaak met een beperkt assortiment startende vanuit Gronsveld.

In de jaren '80 en '90 groeide Groter in Wonen uit tot een complete woonwinkel. Het assortiment werd uitgebreid met slaapkamermeubels, woninginrichting en vloerbekleding. De winkel verhuisde ook naar een grotere locatie in Maastricht.

In 2015 werd Groter in Wonen overgenomen door Stefan en Lotte Houten. Onder hun leiding werd de winkel verder uitgebreid en gemoderniseerd. In 2021 werd een tweede vestiging geopend in Gronsveld, deze voegde vloeren en raamdecoratie toe aan de collectie. Dit was het begin van de totale woninginrichting bij Groter in Wonen. Inmiddels zijn de vloeren en raamdecoratie uitgebreid naar Maastricht. Dit zorgt ervoor dat er in Maastricht op de 6000 m2 Alles onder 1 dak is!

Tegenwoordig

Tegenwoordig is Groter in Wonen een van de toonaangevende woonwinkels in Limburg. De winkel biedt een breed assortiment aan meubels, slaapkamermeubels, woninginrichting, raamdecoratie en vloerbekleding van topmerken. Groter in Wonen staat bekend om haar persoonlijk advies, service en een uitgebreid assortiment.

Slaapkamermeubels

Een goede nachtrust is belangrijk voor je welzijn. Daarom is het belangrijk om een comfortabel bed te hebben. Groter in Wonen biedt een ruime keuze aan slaapkamermeubels, zoals boxsprings, matrassen, bedbodems, kledingkasten, nachtkastjes en nog veel meer. Met diverse toonaangevende merken, zoals Pullman, AVEK, Magnitude, Mline, Novamobili. 

Klik hier voor het maken van een afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Woninginrichting

Woninginrichting is belangrijk om je huis een persoonlijke touch te geven. Groter in Wonen biedt een ruime keuze aan woonaccessoires, gordijnen en vitrage, vloerkleden en nog veel meer. Met diverse toonaangevende merken, zoals Luxaflex, Ploeg, Loft79, Kendix, House of Happiness, Toppoint, Vadain, interstil

Vloerbekleding

Vloerbekleding is een belangrijk onderdeel van je interieur. Groter in Wonen biedt een ruime keuze aan vloeren, zoals laminaat, parket, vinyl en tapijt. Met diverse toonaangevende merken, zoals Moduleo, Quickestep, Coretec, Ambiant, Belakos, Tarkett

Diensten

Groter in Wonen biedt ook een aantal diensten aan, zoals interieuradvies en een compleet eigen Montage team van 10 Allroundmonteurs voor Wonen, slapen en Woninginrichting. stuk voor stuk specialisten!

Interieuradvies

De interieuradviseurs van Groter in Wonen helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw woning. Ze luisteren naar je wensen en adviseren je op basis van jouw stijl en budget.

Klik hier voor het maken van een afspraak met een van onze interieuradviseurs.

Meubels

Groter in Wonen biedt een ruime keuze aan meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. De winkel werkt samen met diverse toonaangevende merken, zoals Leolux, Artifort, Pode, Label, Montis, H&H, DYYK, Design on Stock, EYYE. *De merken Leolux en H&H zijn uitgesloten voor de "alles onder 1 dak actie", hiervoor conformeren wij ons aan de landelijke lopende acties.

Welkom!

Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, slaapkamermeubels, woninginrichting, raamdecoratie of vloerbekleding? Dan is Groter in Wonen de perfecte plek om te beginnen. De winkel biedt een ruime keuze aan producten van topmerken, persoonlijk advies, service en uitgebreide diensten. En dan nu met 10% korting*

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en sfeervol 2024!

Tot ziens in onze woonwinkel in Maastricht of Gronsveld,

Team Groter in Wonen

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.