Afbeelding Zuiver Tripod Black Floor Lamp 1
Zuiver Tripod Black Floor Lamp thumbnail afbeelding 0
Zuiver Tripod Black Floor Lamp thumbnail afbeelding 1

Zuiver Tripod Black Floor Lamp

De ranke driepoot waarop de lampenkap van de Tripod Wood vloerlamp van Zuiver rust, stuwt die tot grote hoogte. Maar vergis je niet, want de lamp is absoluut niet fragiel. Perfect in balans straalt de Tripod Wood vloerlamp met finesse haar licht de ruimte in. Dat kan de woonkamer zijn, maar net zo goed de slaapkamer. Overal zal de Zuiver Tripod Wood vloerlamp stralen.

Afmetingen:
- 50Ø x 157H cm.
- Snoerlengte: 110 cm.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze woonwinkel.

vanaf€ 169,00

Meer producten in dit programma:
Zuiver Tripod Copper Floor Lamp
Zuiver Tripod Wood Table Lamp
Zuiver Tripod Wood Floor Lamp
Zuiver Tripod Cork Floor Lamp

Op verlanglijstje zetten

Ik heb een vraag

Heeft u vragen over dit product? Stel ze gerust. Wij proberen u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

vraag insturen
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Op zoek naar meer inspiratie?

Zuiver lamp tripod

Zuiver, Nederlands, meubelbedrijf, prijswinnaar, altijd in beweging, steeds op zoek naar de nieuwste trends, maar vooral: hele mooie meubelen ontwerpen en maken. In de collectie van Zuiver vind je fauteuils, eetkamerstoelen, bijzettafels, karpetten, spiegels, wanddecoratie en lampen. De meubels en woonaccessoires van Zuiver zijn uit voorraad leverbaar. We stellen je voor aan een bekend artikel uit de collectie: de Zuiver lamp Tripod.

Driepoot uit duizenden

Men neme een strakke, moderne driepoot en voege daaraan toe een ‘klassieke’ lampenkap. Voilà, de Tripod is geboren. Ok, we gaan nu wel heel snel door de bocht, maar de Tripod van Zuiver is door zijn karakteristieke vormgeving absoluut herkenbaar uit duizenden. De staande lamp heeft een hoogte van 150 centimeter, maar de Tripod is ook leverbaar als tafellamp. Dan is hij een meter korter. Als vloerlamp of als tafellamp; de Tripod is hoe dan ook onmiskenbaar.

Tripod naar jouw smaak

De Zuiver Tripod is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De vorm van de driepoot en de lampenkap blijven identiek; je kunt variëren in materialen en kleuren. De driepoot kan in metaal of hout worden uitgevoerd, waarbij de metalen variant in wit, zwart en koperkleur leverbaar is. De lampenkap is verkrijgbaar in zwart, wit en, heel bijzonder, in kurk. Door de klassieke lampenkap, die nog het meeste lijkt op de ouderwetse schemerlamp, ontstaat een mooie gelijkmatige lichtverdeling.

Homo Sapiens Tweepoot meets Zuiver lamp Tripod bij Groter in Wonen in Maastricht. We zijn officieel dealer van Zuiver; wij verkopen de complete collectie van Zuiver. Zien we je snel?

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK