]

Op zoek naar een beddenzaak in Heerlen?

Woon je in het zuiden van het land en ben je op zoek naar een beddenzaak in Heerlen en omgeving? Dan is onze woon- en slaapwinkel in Maastricht een adresje waar je zeker langs moet! Op slechts 20 minuten rijden van Heerlen vind je aan de Galjoenweg 35 in Maastricht ruim 1500m2 vol compleet ingerichte stijlstudio’s, een breed aanbod bedden, kledingkasten, beddengoed, nachtkastjes, slaapbanken en meer om je naar hartenlust uit te leven.

Een slaapkamer om van te dromen of alleen een nieuw matras

Zet onze woon- en slaapwinkel maar op je lijstje als je op zoek bent naar een beddenwinkel in Heerlen en omgeving. Of je alleen een nieuw matras in Heerlen zoekt of een nieuwe boxspring in Heerlen hoopt te vinden, wij hebben het.

In onze sfeervol ingerichte collectie voor wonen en slapen is meer dan een beddenspeciaalzaak in Heerlen en omgeving. Zoek je een nieuw matras of hoofdkussen of ga je voor een compleet nieuw bed of zelfs een slaapkamer make-over? Bij Groter in Wonen kan het allemaal. Ook nog gordijnen, vloerbekleding of wanddecoratie nodig? Maak dan ook nog een stop bij Groter in Wonen Gronsveld om jouw slaapkamer helemaal af te maken.

Persoonlijk slaapadvies

Neem alvast een kijkje op onze website voor een deel van onze collectie en ontdek de slaapmerken waar wij mee samenwerken. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om met je te sparren over de nieuwe inrichting van je slaapkamer of je te helpen met een persoonlijk slaapadvies. Waar moet jouw nieuwe bed of matras aan voldoen? Heb je last van fysieke klachten die extra ondersteuning nodig hebben of heb je voorkeur voor een hard of juist zacht matras? Wij helpen jou aan een bed of slaapkamer om in en van te dromen. En uiteraard brengen wij jouw nieuwe bed netjes vanuit onze beddenzaak naar Heerlen bij jou thuis!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.