]

Stoelen Maastricht

Wie op zoek is naar stoelen in Maastricht, is bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie stoelen voor elk interieur en voor elke woonstijl. Met de stoelen uit het assortiment van Groter in Wonen zit je gewoon goed.

Stoelen met stijl

De tafel in keuken of eetkamer is een plek waar we relatief veel tijd doorbrengen; denk aan het opstarten van de dag aan het ontbijt, aan het spelen van spelletjes met je gezin of aan het gezellig tafelen met vrienden. Aan die tafel willen we comfortabel kunnen zitten, op stoelen die bovendien mooi zijn. De stoelen en eetkamerbanken in de collectie van Groter in Wonen blinken uit in comfort en design.

Topmerken in ons assortiment

De collectie stoelen bij Groter in Wonen wordt gevormd door de fraaiste exemplaren van diverse topfabrikanten. Zo vind je bij ons onder andere stoelen van de merken Leolux, Henders & HazelDTP en Tonon. Leer, stof, robuust, elegant, trendy, klassiek; voor elke ‘zitwens’ hebben wij de passende stoel.

Groter in Wonen denkt graag mee

De woonspecialisten van Groter in Wonen luisteren graag naar jouw wensen en eisen. Vervolgens adviseren ze je (indien gewenst) uitgebreid om zo samen te bepalen hoe jouw ideale stoelen eruitzien. In onze woonstudio’s kun je diverse stoelen aan de tafels zien, beleven en proberen. We verzorgen zelfs advies aan huis. Tevens beschikken wij over diverse fauteuils en relaxfauteuils

Laat je dus inspireren bij Groter in Wonen in Maastricht. Neem een kijkje op onze website www.groterinwonen.nl of bezoek onze woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.