]
Afbeelding Avek Ninety Boxspring 1

Avek Ninety Boxspring

De boxspring Ninety van het merk Avek bedden is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Bij de Boxspring Ninety valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Bekijk ook eens onze andere Avek boxsprings of de matrassen van Avek.

Afmetingen:
-  80/90 x 200/210/220 cm
-  160 x 200/210/220 cm
-  180 x 200/210/220 cm

Kenmerken:
- Vaste of verstelbare uitvoering.
- 2 boxsprings met een 5 zone pocketvering interieur, voorzien van stoere poten.
- 2 pocketveringmatrassen, voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig of extra stevig.
- één extra luxe 2-persoons topmatras met schouderzones of bij de elektrische uitvoering twee 1-persoons topmatrassen.
- 1 fraaie achterwand Ninety.
- 2 stuks LED leeslampjes.
- 2 stuks LED in-/uitstapverlichting.
- Diverse stof en kleur mogelijkheden.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit in onze woon-slaapwinkel.

Brochure Avek Ninety Boxspring

Vanaf€ 2.995,00

Ik heb een vraag

Heeft u vragen over dit product? Stel ze gerust. Wij proberen u zo spoedig mogelijk antwoord te geven.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

vraag insturen
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Op zoek naar meer inspiratie?

Droom weg met de Avek Ninety Boxspring

Met de Avek Ninety Boxspring krijg jij de welverdiende nachtrust die jij verdient. Met meer dan 90 jaar ervaring staat dit Nederlandse merk Avek onder andere bekend om zijn Avek Ninety topper en Avek Ninety matras. Voeg deze twee producten samen tot de Avek Ninety boxspring en je bent verzekerd van topkwaliteit!

Functioneel én comfortabel slapen

Deze boxspring is namelijk zelf aan te passen naar de persoonlijke voorkeur van jou of jouw partner. In onze slaapwinkel in Maastricht kan je onder andere kiezen voor een hard of zacht matras, afhankelijk van jouw slaaphouding en gewicht. Ook de hoogte van het bed kan worden aangepast, zodat jij (en een eventuele partner) gemakkelijk in en uit bed kunt stappen.

De boxspring Ninety van Avek is eenvoudig verstelbaar met één druk op de elektrische knop. Ideaal als je lekker in bed wil ontspannen of een boek wil lezen voor het slapen gaan.

Extra uniek aan deze boxspring is dat het bed is opgebouwd in drie royale lagen, elk voorzien van vijf comfortabele zones. Zo past de pocketvering matras zich aan naar de contouren van jouw lichaam, waardoor de druk op de gewrichten wordt verminderd en je slaapcomfort verbetert. Hierdoor lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Stel jouw ideale matras samen

Liever een elektrische variant? Dan zijn de Avek Fier en Simmer collectie zeker aanraders. Deze zijn verkrijgbaar in blauwe, stijlvolle Avek Ninety kleuren. Op onze website kan je eenvoudig de Avek Ninety matras prijs van elk boxspring vinden.

Bezoek onze slaapwinkel in Maastricht om de de boxspring Avek Ninety zelf te proberen. Maak vooraf een afspraak voor persoonlijk slaapadvies en stel samen met onze slaapadviseur jouw perfecte Avek boxspring Ninety samen. Zo weet jij welk matras bij jou past: standaard, stevig of extra stevig.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.