Planning, levering, montage & verpakkingsmaterialen...


Planning:
Zodra uw meubelen in ons magazijn binnen zijn kunt u een telefoontje van onze planning verwachten. wij plannen dan samen met u een dagdeel in waar de levering en montage zal plaatsvinden. Wij leveren en monteren altijd van maandag t/m vrijdag tussen 08.30u en 17.00u

Levering:
Bij Groter in Wonen kunt u rekenen op een vakkundige levering van de door u gekochte meubelen. Dit gebeurt GRATIS door ons eigen professionele bezorgteam. Door onze samenwerking met Pinxt verhuizingen kunnen wij voor u ook de verhuislift regelen. Zo kunnen wij ook leveren op lastig te bereiken etages.

Montage:
Onze mannen zijn compleet uitgerust om bij u thuis de meubelen, banken, tafels, bedden, boxsprings, kleerkasten enz. perfect te kunnen leveren en monteren. Zij staan dan ook garant voor een perfecte afwerking en oplevering. De montage is in de meeste gevallen GRATIS. Indien dit niet het geval is stellen wij u daar vooraf van op de hoogte.

Afvoer verpakkingsmaterialen:
Als onze monteurs bij u thuis komen leveren en monteren dan nemen ze ook alle karton, plastic enz. wat er van de meubelen afkomt netjes mee terug. Wij zorgen dan voor de afvoer hiervan. U hoeft hier dan ook niet naar om te kijken.

Afvoer van uw oude meubelen:
Wilt u dat wij ook uw oude meubelen afvoeren dan kan dat!! Tijdens uw aankoop kunt u dit met onze woonadviseur bespreken.

Specifieke afspraken:
Wij werken volgens het pricipe alles kan als het maar duidelijk vooraf afgesproken is. Daar bedoelen we mee dat specifieke wensen rondom uw aankoop uiteraard aangegeven kunnen worden. Belangrijk voor uw specifieke wensen is dat het goed vooraf doorgesproken is. geef daarom tijdens uw aankoop aan wat uw specifieke wensen zijn. Dan kan onze woonadviseur deze met u bespreken.

Alle prijzen van onze lopende collectie in onze woonwinkel zijn ook inclusief de bovenstaande punten!!!

Totziens in onze woonwinkel!

Team Groter in Wonen

 
Terug naar boven
Groter in Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK