Groter in Wonen en slapen CBW-erkende woonwinkel

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid.

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  • Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt.
  • Ook bieden ze een extra goede productgarantie.
  • En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd.

In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt.

De CBW-winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de  winkeldeur.

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over de CBW en de erkenningsregeling.

 
Terug naar boven
Groter in Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK