]

Monasch by Best Wool

Waar maken ze de mooiste wollen vloerkleden van de beste kwaliteit? Dichterbij dan je denkt… In het Noord-Brabantse Best namelijk! Ontdek de fabelachtig mooie vloerkleden van Monasch (by Best Wool) en doe de vloeren thuis of op kantoor een groot plezier. En jezelf ook, trouwens, want deze tapijten zijn niet alleen een lust voor het oog; ze voelen ook nog eens heerlijk comfortabel en warm aan. Van de vloerkleden en tapijten van Monasch by Best Wool worden we erg enthousiast bij Groter in Wonen. Daarom liggen ze op diverse plekken in onze woonwinkel mooi en comfortabel te zijn. Kom ze ontdekken en word net zo enthousiast als wij…

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Monasch By Best Wool

Producten van Monasch By Best Wool

Monasch, kunstwerken voor je vloer

Tapijten en vloerkleden van uitzonderlijke kwaliteit dus. Om die kwaliteit te bereiken, worden de tapijten gemaakt van de beste wol die de natuur te bieden heeft, afkomstig van schapen uit Europa en Nieuw-Zeeland. De vakmensen van Best Wool maken er vervolgens op ambachtelijke wijze en met heel veel oog voor detail, unieke vloerkleden van. De vloerkleden van Monasch by Best Wool zijn leverbaar in maar liefst 12 kwaliteiten en in diverse maten, kleuren en afwerkingen. Je kunt zelfs een vloerkleed op maat, dus geheel naar jouw wensen, laten vervaardigen. De minimale afmetingen zijn dan 120 x 120 centimeter, je vloerkleed kan maximaal 400 x 500 centimeter groot zijn. Ook ronde tapijten en lopers behoren tot de mogelijkheden.

Monasch maakt je interieur rijker

Een vloerkleed van Monasch is een ware verrijking voor je interieur. We schreven het al eerder: gun de vloeren in huis zo’n fraai tapijt. De wollen vloerkleden hebben een rijke, warme uitstraling en ze gaan lang mee. Het wol werkt isolerend én geluiddempend. De vloerkleden van Monasch by Best Wool zijn bovendien brandvertragend bewerkt en makkelijk schoon te houden. De fraaie dessins die in deze vloerkleden verwerkt zijn, passen eigenlijk in elk interieur en in elke ruimte. Woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of hal; ze liggen echt overal goed. Is jouw interieur uitgesproken in één stijl uitgevoerd, bijvoorbeeld landelijk of industrieel, óf is het een mengelmoes van stijlen? Voor de Monasch by Best Wool vloerkleden maakt het niet veel uit. Qua veelzijdigheid zijn dit echte alleskunners.

Een Groter in Wonen-interieur

Soms moet je ergens niet te veel over praten, maar iets gewoon bekijken, voelen en beleven. Misschien geldt dat ook wel voor de vloerkleden van Monasch; die moét je gezien en gevoeld hebben. Gelukkig kan dat bij woonwinkel Groter in Wonen in Maastricht. We zijn niet voor niets official dealer van Monasch by Best Wool. In onze riante slapen-afdeling en nóg riantere wonen-afdeling liggen de producten van dit topmerk onder de tapijten en vloerkleden op jouw goedkeuring te wachten. In onze waanzinnig mooie stijlstudio’s kun je volop inspiratie opdoen om jouw interieur nóg mooier te maken. Heb je advies of hulp nodig? Dan kun je terecht bij onze woon- en slaapspecialisten. En ook voor een interieuradvies ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Hopelijk zien we elkaar binnenkort in de tofste woonwinkel van het zuiden!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.