]

Lavazza

Er bestaan veel merken, soorten en smaken koffie. Het principe is in alle gevallen hetzelfde: gemalen koffiebonen, heet water erbij en klaar is je koffie. Echter, dat principe is helemaal geen garantie voor een overheerlijke kop koffie. Soms vraag je je serieus af of er gemalen schoenzolen zijn gebruikt in plaats van koffiebonen. Dat komt de smaakbeleving (en vaak ook het humeur) van de koffiedrinker niet ten goede. We drinken massaal koffie in Nederland, dan mag die drank toch de moeite van het drinken waard zijn? Gelukkig zijn er koffiebranderijen die wél weten hoe koffie kan (en zou moeten) smaken. Lavazza koffie is daar een bewijs van. Bij dit Italiaanse familiebedrijf weten ze hoe koffie écht moet smaken. En als een Italiaan de koffie lekker vindt, dan zit het qua smaak absoluut goed. Bij Groter in Wonen delen we de passie voor goede smaak (en we zijn ook een familiebedrijf, maar dat terzijde). In onze geheel nieuwe coffeecorner ‘De Gangmakerij’ kun je genieten van een fantastische kop Lavazza koffie.

bezoek onze winkel

lavazza

Rustpunt in een wonderschone woonwinkel

Onze woonwinkel is klaar voor het heden én voor de toekomst. We hebben onze zaak grondig onder handen genomen en we durven te stellen dat we een unieke woonwinkelbeleving hebben gerealiseerd. Hoe die beleving kan verlopen? Je parkeert je auto (of fiets) gratis voor de deur. Je bekijkt de nieuwe voorgevel en denkt bij jezelf ‘Dat belooft veel goeds…’ Vervolgens betreed je het pand. Wees voorzichtig: het wow-gevoel kan zich heer en meester van je maken. De sfeer ademt je tegemoet; de fraaiste meubels staan op je te wachten. Onze woonmensen polsen of je lekker op je gemak wilt rondneuzen. Dan laten we je lekker je gang gaan. Het kan ook zo zijn dat je met ‘een missie’ naar Groter in Wonen bent gekomen. Je zoekt de perfecte bank, fauteuil of eetkamertafel voor jouw interieur. Misschien kan je hele woonkamer wel een stijlvolle make-over. Of je komt hier om je slaapcomfort drastisch te verhogen. Dan ga je de trap op en betreed je onze eveneens vernieuwde slapen-afdeling. Waar je ook voor komt, je kunt met al je wensen en vragen terecht bij onze medewerkers. Het zou zomaar kunnen dat je tijdens je bezoek even een moment van rust nodig hebt. Even alle indrukken laten bezinken en overdenken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Dan neem je plaats in de comfortabele stoelen in De Gangmakerij.

Heerlijk kopje Lavazza in De Gangmakerij

Een haardvuur knispert op de achtergrond, de verlichting is sfeervol, een muziekje zet de toon. Pronkstuk in De Gangmakerij is wel de Lavazza koffiemachine. Hiermee prepareren we een zalig kopje koffie, een échte cappuccino, een espresso of ristretto waar je smaakpapillen ‘u’ tegen zeggen of een andere koffievariant waar je spontaan blij van wordt. Onder het genot van die kop koffie kun je alle indrukken even een plekje geven. Maar misschien neem je hier ook wel de beslissing die je interieur ingrijpend gaat veranderen. Het zou zomaar kunnen in De Gangmakerij.

Leef je uit bij woonwinkel Groter in Wonen, maar rust daarna ook even uit in De Gangmakerij. Geniet daarbij van de heerlijke koffie van Lavazza en je bezoek kan niet meer stuk. Zien we je binnenkort bij Groter in Wonen?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.