design meubels roermond

Wie in Zuid-Limburg op zoek is naar design meubels, komt misschien al snel in Heerlen of Roermond terecht. Maar zo ver hoef je vanuit het échte zuiden helemaal niet te gaan. In Maastricht ligt een dijk van een woonwinkel: Groter in Wonen. Bespaar je de rit naar die overvolle meubelboulevards en kom écht gezellig meubels kijken én shoppen bij Groter in Wonen.

Laat je inspireren

Laat onze merken én onze woonmensen jou inspireren om van je woon- of slaapkamer je droomkamer te maken. Een plek die helemaal bij jouw stijl past en waar je tot rust kunt komen. In onze ruim opgezette, overzichtelijke en compleet vernieuwde woonwinkel vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Van vintage woonaccessoires tot design meubels, van heel betaalbaar tot exclusief. En je kunt meteen een beeld krijgen of meubels en accessoires bij elkaar passen dankzij de compleet ingerichte belevingsstudio’s. Hoe matcht die bank bij dat karpet of die eetkamerstoel bij die tafel?

Gedegen advies, uitstekende bezorging

Onze woonmensen zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Van interieurdesigner tot meubelverkoper, van planner tot monteur. We stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren bij je zoektocht naar het perfecte meubel. Én we zorgen er natuurlijk voor dat je meubels op de gewenste tijd en in de juiste staat bij je thuis komen. Mensen die de drukte en de anonieme sfeer van de woonboulevard liever vermijden, zijn bij Groter in Wonen helemaal op hun plaats.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK