]
Page title iconBinnenkijken

Dyyk Matteo bank vormt het middelpunt van deze stijlstudio, met zijn strakke lijnen en comfortabele zitplaatsen. Voor de bank staat de Dyyk Minot salontafel, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Onder de voeten prijkt het Brinker Carpets New Berbero tapijt, dat warmte en textuur toevoegt aan deze studio. Nog meer warmte ontstaat door de subtiele verlichting door de Coco Maison Jax vloerlamp, die een sfeervol licht werpt op de ruimte. Samen creëren deze items een sfeer van verfijnde luxe en hedendaagse stijl in deze stijlstudio van Dyyk.

Gezellig en warm

MET SFEERVOLLE VERLICHTING

In de stijlstudio schitteren de Dyyk Matteo bank en de Dyyk Minot salontafel als ware blikvangers. De Matteo bank nodigt je uit om eens heerlijk plaats te nemen. De Minot salontafel, met zijn eigentijdse ontwerp en veelzijdigheid, completeert deze stijlvolle setting. Samen creëren ze een verfijnde, eigentijdse uitstraling die zowel functionaliteit als esthetiek perfect in balans brengt in deze stijlstudio.

Verkoopmedewerker Germaine

"Extra diepte toevoegen in je interieur? Ga dan voor twee losse salontafels met verschillende hoogtes."

De okergele Dyyk Limoni draaifauteuil straalt warmte en stijl uit in de stijlstudio. Zijn opvallende kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan de ruimte en trekt onmiddellijk de aandacht. De draaifunctie biedt een praktisch aspect, waardoor de stoel perfect is om vanuit elke hoek van de kamer te genieten van het uitzicht of een gesprek met gasten te voeren. De Limoni draaifauteuil is niet alleen een zitplek, maar ook een kunstwerk dat de ruimte verheft en een vleugje elegantie toevoegt aan de stijlstudio.

Interieurstyliste Sunanda

"Veel neutrale kleuren in je interieur? Doorbreek het met een fauteuil in een opvallend kleurtje."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.