]
Page title iconBinnenkijken

Wanneer je deze stijlstudio van Design on Stock binnenwandelt zal het je gelijk opvallen alle kleuren op elkaar zijn afgestemd in een ton-sur-ton interieur. Dat straalt eenheid, minimalisme en rust uit! Door te kiezen voor een beige basis kun je eigenlijk alle kanten op; voeg opvallende, kleurrijke accessoires toe voor wat extra spanning of kies, net zoals onze stylisten, om deze rustige basis door te trekken in de accessoires.

Beige, Beige

En nog eens beige

Tegenwoordig zien we de zwartmetalen frames overal terugkomen, máár in deze beige studio zijn de zwarte tafelpoten omgeruild voor… juist ja, beige! Hiermee wordt de zachtheid geaccentueerd en blendt de tafel mooi in het geheel. Deze prachtige tafel van het merk Metaform, en wordt vergezeld door deze mooie beige (hoe kan het ook anders?) stoelen van HE Design.

Styliste Danny

"Door te kiezen voor beige tinten kun je met je interieur alle kanten op: van een strak minimalistisch interieur tot een interieur met beach vibes."

De Aikon Lounge is met zijn comfortabele look en royale zitvlakken een echte lounge bank. Doordat de brede arm doorloopt in de rug en de zitting vlak is gemaakt wordt dit gevoel versterkt. Deze elementenbank is geheel naar wens samen te stellen. De keuze is reuze! Of je nou gaat voor een rechte bank, een hoekopstelling of een royale U-vorm: je zit áltijd goed met en op deze prachtige lounge bank. Naast de opstelling en natuurlijk de diverse stof en leersoorten, kun je bij deze bank óók nog kiezen tussen diverse kleuren pootjes. In deze studio hebben de stylisten wederom gekozen voor lichte pootjes, waardoor de bank extra licht en luchtig oogt.

Verkoopmedewerkster Pascal

"Je hebt de keuze uit maar liefst 5 verschillende kleuren pootjes!"

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.