]
Page title iconBinnenkijken

Een dijk van een studio… dat is deze studio van Dyyk! En in die dijk van een studio staat de Moos bank in het middelpunt, en wat doet ‘ie dat goed! De Moos leent zich voor een relaxte zithouding, als je je vergaapt aan je favoriete serie of boek. Hij oogt stijlvol maar ontspannen, en past daarmee in iedere woonkamer. Door diverse sierkussens toe te voegen creëerden onze stylisten een mooie eenheid met de rest van de studio.

Een dijk van

EEN DYYK STUDIO

Ook in deze studio is er aan woonaccessoires geen gebrek. Vooral op zo’n knaller van  een salontafel kun je genoeg accessoires kwijt. In de breedte lang of in de lengte breed, het is maar net hoe je naar de Minot salontafel kijkt. De combinatie van het speelse onderstel en ovalen keramische tafelblad, maakt van Minot een opvallend object waarop accessoires zich helemaal thuis voelen. En hopelijk voel jij je ook thuis in deze gezellige studio!

Verkoopmedewerker Ben

"De ideale hoogte van je salontafel is makkelijk te berekenen. De hoogte is hetzelfde als de zitting van je zitbank, of maximaal 10cm hoger."

 

Producten

Uitgelicht

Een eettafel als designstatement, het kan met de Spott van Dyyk. Door ‘m vrij in de ruimte te zetten, komt je interieur op een eigenzinnige manier tot leven. Het niervormige houten blad en het minimalistisch vormgegeven onderstel maakt Spott een uniek object, en zo’n uniek object hoort natuurlijk helemaal thuis in een net zo unieke stijlstudio.

Verkoopmedewerkster Pascal

"Rond, vierkant, rechthoekig… Maak eens een echt statement met een eettafel in een organische vorm."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.