]
Page title iconBinnenkijken

Er is zo veel te zien in deze mooie stijlstudio van Passe Partout! De bank met haar uitgesproken vormen, de verschillende salon- en bijzettafels, de low dining eetkamer set, de gezellige verlichting, en alle andere accessoires die deze studio tot één gezellig geheel vormen. Je raakt niet uitgekeken! Struin online door deze prachtige studio en laat je inspireren.

Helemaal in de wolken

OP DE PASSE PARTOUT MEDUSA

Misschien is het je al opgevallen, maar de Medusa lijkt te zweven boven de grond. Hierdoor ontstaat er een luchtig effect. Dit in combinatie met de ronde vormen en het wolkenwitte kleurtje waant je bijna… in de wolken! En geloof ons: wanneer je plaatsneemt op deze uiterst comfortabele bank dan voelt het ook écht zo! Deze veelzijdige elementenbank biedt naast zitcomfort ook oneindige mogelijkheden om een zitlandschap te ontwerpen dat naadloos aansluit op je persoonlijke woonwensen.

Verkoopmedewerker Germaine

"Wij bieden een All-in House service waarbij jouw nieuwe meubel geïmpregneerd wordt, zodat je zelfs van een witte bank zorgeloos kunt genieten. "

 

Producten

Uitgelicht

Extra lang (na)tafelen met vrienden en familie, dat klinkt toch heerlijk! En het wordt nog beter, want de low dinging trend uit Azië heeft nu ook hier zijn intrede gemaakt. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de tafels en stoelen net een tikkeltje lager dan de standaard maten. Hierdoor kun je uiterst comfortabel en relaxt zitten, waardoor je zonder een ongemakkelijk gevoel uren lang kunt tafelen. Met de low dining opties van Passe Partout heb jij dus aan extra comfort en gezelligheid geen gebrek. Kom het concept zeker zelf eens ervaren in onze woonwinkel!

Verkoopmedewerkster Germaine

"De low dining stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. Kom de mogelijkheden bekijken in onze woonwinkel!"

 

Producten

Uitgelicht

Passe Partout

Ontdek Passe Partout bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Passe Partout bij Groter in Wonen
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.