]
Page title iconBinnenkijken

Dyyk staat garant voor eigenzinnig Dutch Design en dat zie je meteen als je stijlstudio Hampton bewondert. Twee opvallende, eigenzinnige verschijningen zijn zonder twijfel de bank en de loveseat van het model Hampton. Zien ze er niet ‘comfy & cosy’ uit? We kunnen je verzekeren dat ze dat ook zijn. De Hamptons zijn leverbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen, óók in jouw smaak.

Eigenzinnig

Dutch Design

Zie je jezelf al zitten, met een goed boek en een lekker glas wijn in een van deze Hamptons? Elegant, geen poespas, gewoon lekker zitten. Heerlijk comfortabel! Dat glaasje wijn plaats je in deze stijlstudio op de even speelse als elegante salon- of bijzettafel Luca. In dit interieur kun je volledig tot rust komen. De voeten komen ook helemaal tot rust. Nee, natuurlijk niet op de salontafel! Maar op het Sunshine vloerkleed van Brinker Karpets.

Interieurontwerpster Anouk

"De Dyyk Hampton is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte kleur."

Dat een bank niet altijd in een naturel kleur zoals beige en grijs hoeft, blijkt zeker in deze stijlstudio. Juist door te kiezen voor opvallende kleuren, zoals groen en geel, voeg je een hoop flair toe aan het interieur. Voeg daarbij nog wat leuke, gekleurde woonaccessoires toe en jouw interieur krijgt zonder twijfel die wow-factor.

Styliste Danny

"Als je kleur in huis wilt maar geen bonte kermis, zorg dan dat je in hetzelfde kleurgamma blijft."

 
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.