]
Page title iconBinnenkijken

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De M line Elite bewijst dat een slank design wel degelijk topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt. De M line Elite staat voor elegantie. De stijlvolle combinatie van luxe en comfort zorgt voor een tijdloos ontwerp en een weldadige nachtrust.

Back to earth

BACK TO BED

 

Producten

Uitgelicht

Brinker Carpets

Ontdek Brinker Carpets bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Brinker Carpets bij Groter in Wonen

In deze slaapstudio halen we al het moois van de natuur naar boven. Niet alleen de prachtige Elite boxspring is een eyecatcher, maar óók de gedetailleerde muur. Deze is gemaakt van hout, waardoor hij naast sfeer en akoestiek ook zorgt voor een extra portie natuurlijke materialen in jouw slaapkamer. Door de combinatie van de houten wandpanelen met gouden en zwarte accenten waan je je in een luxe hotelkamer.

Verkoopmedewerkster Germaine

"Maak je slaapkamer extra gezellig met sierkussens! Per seizoen kun je deze leuk afwisselen, zodat jouw slaapkamer altijd helemaal up-to-date is met de laatste trends."

 

Producten

Uitgelicht

Met de M line elite ontwerp je zelf de ideale partner voor een goede nachtrust. Een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan ieder interieur dankzij de ruime keuzes uit hoofdborden, sierlijke poten, duurzame stoffen en sfeervolle kleuren. Voor een nog luxere uitstraling kan er ook gekozen worden voor gestoffeerde matrassen; deze zijn verkrijgbaar in een soft en firm variant die gecombineerd kunnen worden met een M line topper.

Slaapexpert Bjorn

"De M line Elite boxspring is vlak of elektrisch leverbaar. "

 

Producten

Uitgelicht

Kayori

Ontdek Kayori bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Kayori bij Groter in Wonen
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.