]

Relaxfauteuil Limburg

Heb je al eens ervaren hoe prettig ontspannen het is in een comfortabele relaxfauteuil? Als het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, wordt het de hoogste tijd dat je bij Groter in Wonen in Maastricht komt beleven wat je al die tijd gemist hebt.

Even tot rust komen

We leven tegenwoordig vaak een jachtig bestaan. We hollen van de ene afspraak naar de andere en hebben het razend druk. Als we ’s avonds en in het weekend dan eenmaal thuis zijn, is het wel zo prettig als we daar tot rust kunnen komen. Een relaxfauteuil kan ertoe bijdragen dat we die rust thuis ook daadwerkelijk kunnen vinden.

Ontspannen genieten

Bij Groter in Wonen in Maastricht tref je een ruime keuze aan uiterst comfortabele én stijlvolle relaxfauteuils aan. Uiteraard van onze STER-collectie, maar ook van de merken Henders & Hazel en Tulipa. Stuk voor stuk topfabrikanten op het gebied van relaxfauteuils. Onze  fauteuils  zijn zowel in leer als in stof leverbaar, natuurlijk in veel verschillende uitvoeringen. Handbediend of elektrisch verstelbaar? Alles is mogelijk. Zo kun je jouw relaxfauteuil helemaal aan je wensen aanpassen, zodat ontspannen ook écht genieten wordt.

Onze interieurspecialisten luisteren graag naar jouw woonwensen en vertalen die vervolgens, samen met jou, naar de relaxfauteuil die het beste bij je past. Bij onze vernieuwde woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht kun je onze relaxfauteuils uiteraard zelf komen proberen. We staan graag voor je klaar, evenals de koffie.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.