Levanto Sittard 1 project
Levanto Sittard 1 project thumbnail afbeelding 0
Levanto Sittard 1 project thumbnail afbeelding 1
Levanto Sittard 1 project thumbnail afbeelding 2
Levanto Sittard 1 project thumbnail afbeelding 3

Levanto Sittard 1

“Pluk de dag”, het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om echt van het leven te genieten. En dan moet je ook nog eens verhuizen, terwijl je hoofd daar misschien helemaal niet naar staat.. En zo’n verandering is natuurlijk ook altijd wel spannend.. Een van onze stylistes ging enige tijd geleden in gesprek met jongeren van de LEVANTOgroep in Sittard, over de nieuwe locatie voor hun leefgroep.

De opdracht: van hun nieuwe huis hún thuis maken. Dat lukt natuurlijk alleen maar goed, als je het samen doet! De jongeren vertaalden hun woonwensen op een moodboard en onze styliste maakte op basis daarvan een interieurplan. Hoe cool is het dan, als een van je wensen werkelijkheid wordt en je als tiener ongestraft graffiti mag spuiten. Yeah!! Niet stiekem ergens achteraf in een steeg, maar heerlijk losgaan op een retestrak gestucte muur!

Team GiW staat natuurlijk elke dag klaar voor onze particuliere klant, maar zoals je ziet, wij doen meer dan dat; we zijn ook volop in beweging binnen zorginstellingen in de regio. Samen met onze opdrachtgevers gaan we ervoor; maatwerk leveren, kansen zien, mogelijkheden creeeren en samen de schouders eronder zetten, zodat ook mensen zonder eigen huis zich toch ergens ‘thuis’ voelen. Die missie is in elk geval geslaagd voor o.a. deze woongroep, dit zijn foto's van één woongroep van de LEVANTOgroep in Sittard, waar kleur hét ingredient is geworden van een praktisch, werkbaar én huiselijk interieur.

STIJLADVIES AANVRAGEN

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK