Kracht in Zorg Amstenrade project
Kracht in Zorg Amstenrade project thumbnail afbeelding 0
Kracht in Zorg Amstenrade project thumbnail afbeelding 1
Kracht in Zorg Amstenrade project thumbnail afbeelding 2
Kracht in Zorg Amstenrade project thumbnail afbeelding 3

Kracht in Zorg Amstenrade

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.. want in deze woonkamer voelt men zich thuis, maar woont men niet! Dat er onlangs toch enigszins verbaasd “Woon je hier?” werd gevraagd aan een medewerker van KRACHT IN ZORG die een cliënt aan tafel ontving voor een gesprek, dat was voor ons dé bevestiging dat deze PROJECTINRICHTING in Amstenrade precies had uitgepakt zoals het bedoeld was: verrassend huiselijk!

We hebben samen met onze opdrachtgever Kracht in Zorg een ruimte ingericht waar in ontspannen sfeer begeleidingsbezoeken plaatsvinden tussen ouder en kind. Een huiselijke plek waarin een spelletje gedaan kan worden, maar ook om samen te eten of een filmpje kijken, precies zoals thuis. Via een camera is er toezicht. Niet om te gluren, wel om waar nodig in de begeleiding bij te kunnen sturen.

Uitgangspunt voor de inrichting van deze ruimte was de teakhouten tafel, waarmee Kracht in Zorg ook de reguliere spreekkamers en enkele kantoren reeds had ingericht. Geen kil projectmeubilair, maar ‘gewoon’ de keukentafel zoals we die allemaal wel kennen van thuis. Groter in Wonen mocht het plaatje compleet maken met een comfy zithoek, een speelplek voor de kleintjes, raam-, wanddecoratie en verlichting en er werd gekozen voor nog meer teakhout als rode draad. Machtig krachtig, wat zijn wij blij met dit huiselijke, warme en stoere resultaat!

STIJLADVIES AANVRAGEN

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK