]
Page title iconBinnenkijken

De meubels uit de Henders & Hazel collectie genaamd Ridge/Ridgefield Dark ogen modern en ze passen perfect bij het open karakter van een industriële loft. De donkere kastdeuren en zwart metalen details vormen een harmonieus geheel, waardoor deze collectie zonder twijfel opvalt, zeker in contrast met de lichte tinten in deze stijlstudio. Zo’n lichte tint vind je in deze studio met de Balbao bank, uitgevoerd in een lichte stofsoort. Uiteraard kun je deze bank samenstellen in een stof-en ledersoort naar keuze. Ook kun je kiezen voor extra hoofdsteun, ideaal voor iedereen die extra comfort nodig heeft.

Donker, industrieel

EN BOORDEVOL KARAKTER

De kastmeubelen van collectie Ridge/Ridgefield hebben een strak karakter met veel rechte hoeken. Om het contrast te vergroten en toch harmonie te creëren in de ruimte, zijn alle tafels daarom voorzien van mooie rondingen. Dit zie je in deze eetkamertafel, voorzien van mooie afgeronde hoeken en fijne, zwartmetalen poten met een stoere kruisvorm. Daarnaast hebben de tafels in deze collectie een prachtig asymmetrisch motief op het tafelblad.

Styliste Danny

"Veel rechte hoeken in jouw interieur? Voeg dan zachtheid toe met bijvoorbeeld een ovale of ronde eetkamertafel."

Collectie Ridgefield heeft alles wat je van een Henders & Hazel collectie verwacht: meubels die allemaal hetzelfde industriële karakter uitstralen en goed bij elkaar passen. Allemaal hebben ze een afwerking in antraciet eikenhout en dezelfde moderne zwart metalen accenten, poten en grepen. Door de toevoeging van organisch gevormde woonaccessoires, zoals de spiegel, vazen en bijzettafel(s), ontstaat er een speels geheel.

Verkoopmedewerkster Germaine

"Houd je meer van lichte meubels? Bekijk dan de kleurvariant Ridge & Ridgefield Natural"

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.