beddenwinkel limburg

Je bed kraakt, je matras is uitgezakt en de inrichting van je slaapkamer kan wel een opfrisbeurt gebruiken? Waar ga je dan naartoe? De beddenwinkels aan de woonboulevard? Mogelijk… Dan moet je wél een rit naar Heerlen of Roermond op de koop toe nemen. Maar ook in Maastricht is al tientallen jaren een dijk van een beddenspeciaalzaak gevestigd: Groter in Wonen. Dat is namelijk niet alleen een woonwinkel, maar ook een slaapwinkel. Verrast?

State of the Art

Groter in Wonen is niet zomaar een beddenspecialist. Onze slaapafdeling is waarschijnlijk uniek in haar soort. In diverse ‘belevingsslaapkamers’, die volledig zijn ingericht volgens de laatste trends, kun je de sfeer van een bepaalde stijl helemaal in je opnemen. Dat voelt óf meteen goed óf je loopt snel naar de volgende slaapkamer. Van daaruit wordt het makkelijker om jouw keuze te vergemakkelijken; het aanbod op de ‘slaapmarkt’ is immers gigantisch.

Advies op maat

Onze experts helpen je graag om te vinden wat jij zoekt. Ze luisteren naar jouw woonwensen en kunnen, samen met jou, komen tot de ideale oplossing voor de inrichting van je slaapkamer. Of dat nu gaat om bedden, boxsprings, matrassen, kledingkasten, nachtkastjes of de volledige inrichting van een slaapkamer: onze interieurspecialisten geven een advies op maat.

Bespaar je de rit naar de meubelboulevard en kom de mooiste beddenwinkel van Limburg bezoeken. Je vindt Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht. Je kunt gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK