]

Professionele beddenwinkel in Limburg

Waar ga je in Limburg naartoe als je een bed of een slaapkamer wilt kopen? Misschien naar de woonboulevard. Klein nadeel, het aanbod is enorm en je zoektocht verzandt al snel in een gebed zonder einde. Die drukke toestanden kun je jezelf ook heel makkelijk besparen. Je kunt jezelf natuurlijk ook op een bezoekje trakteren aan de mooiste beddenwinkel in Limburg: Groter in Wonen.

Daar weten we namelijk niet alleen alles over wonen, we zijn ook al vele jaren gespecialiseerd in slapen. En het wordt nog beter: onlangs is onze woonwinkel namelijk van onder tot boven vernieuwd.

Je weet niet wat je ziet: een moderne woonwinkel met op de eerste verdieping een uniek mooie slaapafdeling.

Alles voor een complete slaapkamer

We hebben er echt alles aangedaan om jouw zoektocht naar het perfecte bed, de ideale slaapkamer of de juiste accessoires zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Dompel je onder in de sferen van onze volledig ingerichte stijlstudio’s (wél wakker blijven!), laat je informeren bij onze zeer uitgebreide testafdeling, maak een keuze uit de beste bedden, kasten, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en overtrekken en laat je inspireren en adviseren door onze enthousiaste woonmensen.

Of je nu op zoek bent naar boxsprings, bedbodems of beddengoed óf een complete slaapkamer, bij Groter in Wonen ga je gegarandeerd slagen. Ook voor de aankleding van de slaapkamer is dit de ideale woonwinkel. Met onze woonaccessoires maak je van elke kamer een plaatje. Zelfs voor de bekleding van wanden, vloeren en ramen ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres.

Wij verzorgen graag de complete inrichting, dan is het resultaat

Niet zomaar een beddenwinkel

Groter in Wonen is niet zomaar een beddenspecialist. Onze slaapafdeling is waarschijnlijk uniek in haar soort. In onze ‘belevingsslaapkamers’ die volledig zijn ingericht volgens de laatste trends, kun je de sfeer van een bepaalde stijl helemaal in je opnemen. Dat voelt óf meteen goed óf je loopt snel naar de volgende slaapkamer. Van daaruit wordt het makkelijker om jouw keuzes te maken; het aanbod op de ‘slaapmarkt’ is immers gigantisch.

Je vindt bij Groter in Wonen een uitgebreid assortiment aan boxsprings en bedden. Van gerenommeerde merken als Avek, Pullman en M-Line tref je verschillende modellen in onze winkel aan. Onze ‘slaapspecialist’ voorziet je van deskundig advies en kan je alles over boxsprings, beddengoed en matrassen vertellen.

De mensen van logistiek en transport zorgen er vervolgens voor dat de door jou bestelde artikelen keurig op tijd en in perfecte staat bij je thuis worden afgeleverd en gemonteerd.

Groot in Slapen

Onze experts helpen je graag om te vinden wat jij zoekt. Ze luisteren naar jouw woonwensen en kunnen, samen met jou, komen tot de ideale oplossing voor de inrichting van je slaapkamer. Bespaar je de rit naar de meubelboulevard en bezoek meteen de mooiste beddenwinkel van Limburg. Ook voor interieuradvies in Limburg, Maastricht of Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres!

Je vindt Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht. Parkeren doe je uiteraard gratis voor de deur en een vers kopje koffie maken we graag voor je klaar.

Bij Groter in Wonen zijn we namelijk niet alleen groot in wonen!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.