]

Kasten op maat voor de zolder

Zoek jij een kast op maat voor op zolder? De zolder is misschien wel de ruimte waar een maatwerk kast het meest tot zijn recht komt. Vaak worden hier veel spullen opgeborgen, maar heb je ook te maken met schuine wanden, nisjes en andere onhandige indelingen, waardoor er veel ruimte onbenut blijft. Een op maat gemaakte zolderkast sluit naadloos aan op de beschikbare ruimte, geeft alle vrijheid in de indeling en ook niet onbelangrijk: ook in de materialen en type deuren heb jij vrije keuze. Het oog wil immers ook wat!

Gebruik alle beschikbare ruimte optimaal

Misschien heeft je zolder een schuin dak, waardoor het lastig is om een reguliere kast hier te plaatsen. Of misschien wil je zoveel mogelijk opbergruimte wil creëren en toch nog ruimte over wil houden voor een slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. Wat de reden ook is, een kast op maat op zolder is zeker een goed idee. Wij gaan graag met jou aan de slag om de perfecte maatwerk kast op zolder bij jou te realiseren.

Wij ontzorgen jou van begin tot eind

We starten met een afspraak in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht. Hier bespreken we al jouw wensen en eisen, die onze interieurstylisten vervolgens verwerken in een digitaal 3D-model. Daarbij presenteren we de kast op de plek waar hij op zolder moet komen te staan. Zo krijg jij de beste voorstelling van het eindresultaat en kan je makkelijk bepalen of er nog iets aangepast moet worden.

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan komen we bij jou thuis de ruimte opmeten en gaan onze meubelbouwers aan de slag om jouw unieke zolderkast op maat te bouwen. Eerst in de werkplaats om de losse componenten te bouwen en vervolgens komt ons montageteam bij jou langs om de kast op de plek in elkaar te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kast inruimen met alle spullen nadat wij zijn vertrokken.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.