]

Kast op maat woonkamer

Zoek jij een op maat gemaakte kast voor de woonkamer? Dan ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Wij bieden alles op het gebied van wonen en interieur. Van meubels, accessoires, wand- en raamdecoratie, standaard kasten en dus ook maatkasten voor de woonkamer. Het grote voordeel van een maatwerk kast in de woonkamer is dat je deze volledig naar jouw wensen kan laten ontwerpen. Maak een afspraak en wij nemen contact met je op om samen tot de perfecte oplossing te komen.

Een unieke eye-catcher in jouw woonkamer

Enerzijds wil je veel opbergruimte, maar aan de andere kant staat een kast in de woonkamer altijd in het zicht. Een kast in de woonkamer is namelijk een echte eye-catcher. Een inbouwkast op maat in de woonkamer is dus niet alleen praktisch, maar biedt jou ook de mogelijkheid om deze naadloos aan te laten sluiten bij de rest van jouw interieur. Denk hierbij aan keuze in materialen, type deuren en indeling.

Zoek je een vakkenkast met deels deurtjes en deels open vakken om mooie accessoires in te zetten? Of wil je de beschikbare ruimte optimaal benutten door alles weg te werken achter gesloten deurtjes of lades? En zoek je dan deurtjes met handvat of juist een soft-close systeem? Alles is mogelijk wanneer je besluit om te kiezen voor maatwerk meubels.

Samen ontwerpen wij jouw perfecte woonkamer kast op maat

Wij helpen jou graag om tot het perfecte ontwerp van jouw maatwerk en gaan hierbij stap voor stap te werk. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen, en verwerken dit vervolgens tot een 3D computermodel waarbij de kast verwerkt is in de rest van jouw interieur. Zo krijg jij een goed beeld van het eindresultaat en kan je goed inschatten of dit is wat jij voor ogen hebt, of dat er toch nog dingen aangepast moeten worden.

Vervolgens gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag en komt ons montageteam jouw nieuwe woonkamer kast bij jou thuis inbouwen. Wij gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.