]

Woonboulevard Heerlen

Waar te beginnen bij een bezoek aan de woonboulevard Heerlen? De keuze is immers reuze. Er zijn zelfs zo veel meubelzaken dat de bezoeker al snel het overzicht kwijtraakt. Meubelzaken, woonwinkels, beddenzaken, lampenwinkels en keukenspecialisten; het aanbod is voor de gemiddelde bezoeker al snel te groot. Ben je op zoek naar een overzichtelijke woonwinkel, waar je terecht kunt voor een volledige woninginrichting? In de Beatrixhaven in Maastricht ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres.

Beter dan de meubelboulevard

Groter in Wonen in Maastricht is in een nieuw jasje gestoken. Tegenwoordig kun je, nog meer dan ooit tevoren, bij ons terecht voor advies over en inrichting van je woning. We kijken daarbij graag met je naar het totaalplaatje. Stel, je bent op zoek naar een bankstel voor in je woonkamer. Die vind je in het ruime aanbod van onze moderne, overzichtelijke meubelzaak. Maar die bank moet natuurlijk wel passen bij de rest van je interieur en bij je stijl. Onze adviseurs kijken graag met jou naar het totaalplaatje. Zij zorgen er, samen met jou voor dat de inrichting van je woonkamer helemaal klopt.

Sterk in slapen

Niet alleen de woonkamer moet aan je wensen voldoen. Je brengt namelijk ook gemiddeld acht uur per etmaal door in de slaapkamer. En die slaapkamer hoort ook bij je interieur; die mag dus ook sfeervol ingericht zijn en aansluiten op je woonwensen. Naast een ruim assortiment aan bedden en matrassen bieden wij ook een totaaladvies voor de inrichting van slaapkamers. Denk daarbij aan de juiste lampen, verrassende accessoires voor aankleding van vloeren en wanden en andere woondetails die je slaapkamer helemaal af maken. Het creëren van de juiste sfeer, het juiste gevoel, is daarbij voor veel mensen belangrijk. Daarom proberen we die sfeer en dat gevoel al in onze woonwinkel op te roepen.

Ruime openingstijden

Groter in Wonen is van maandag tot en met zaterdag geopend. Donderdagavond zijn de winkels in Maastricht open, want dan is koopavond, dus ook dan kun je in onze meubelzaak terecht. En ook op zondag zijn we regelmatig open. Je kunt gratis parkeren voor de deur en zelfs met het openbaar vervoer is Groter in Wonen makkelijk te bereiken. Er is een treinstation op loopafstand en ook de bus stopt vlakbij. Wil je even bijkomen van al die meubelen en woonaccessoires? In onze koffiecorner kun je terecht voor een lekkere kop koffie. Daar kun je op gemak alle opties nog eens op een rijtje zetten.

Groter in Wonen

Bij Groter in Wonen luisteren we goed naar jouw woonwensen, we geven persoonlijk advies: op maat, transparant, eerlijk en duidelijk. We zijn makkelijk bereikbaar en onze bezorgdienst levert de nieuwe aanwinst(en) stipt en netjes bij je thuis af.

Heb je even genoeg van de drukte en de onpersoonlijkheid van de woonboulevard? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze vernieuwde woonwinkel. Of neem een kijkje op onze website www.groterinwonen.nl

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.