]

Woonaccessoires Limburg

Waar vind je nu de mooiste woonaccessoires van Limburg? Waarschijnlijk bij Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht. In ruim 6000 vierkante meter woonwinkel is jouw ideale woondecoratie zeker te vinden.

Gewoon lekker wonen

De inrichting van je woning zegt bewust of onbewust ook iets over jou. Ben je van het type ‘zakelijkheid regeert’, hou je van tierelantijntjes of neig je meer naar het artistieke? Misschien hou je wel van een heel andere stijl. Wat je stijl ook is, in de inrichting van je woning en je interieur kun je veel van jouw persoonlijkheid kwijt. In een huis waarin jouw persoonlijkheid ook te zien is, is het gewoon lekker wonen.

Werelds mooie woonaccessoires

Je kunt je interieur aankleden met tal van woonaccessoires, zoals kussens, lampen, plaids, spiegels en karpetten. Ze dienen dikwijls als decoratie voor je interieur, dus die accessoires mogen mooi zijn. Bij Groter in Wonen hebben we de fraaiste woonaccessoires bij elkaar gebracht. Onze interieurspecialisten kunnen en willen je er alles over vertellen.

Advies op maat

Onze adviseurs adviseren je graag, maar onze geheel nieuw ingerichte winkel doet dat eigenlijk ook. In onze belevingsstudio’s kun je compleet ingerichte woon-, eet- en slaapkamers ervaren. Zo krijg je concreet voor ogen wat bepaalde meubels of woonaccessoires met een ruimte doen. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Bij Groter in Wonen in Maastricht is het goed vertoeven. Breng daarom een bezoek aan de mooiste meubelzaak van Limburg en laat je inspireren. De koffie staat altijd klaar.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.