]

Vintage winkel maastricht

Vintage kan staan voor ‘tweedehands’, ‘uit een goed jaar’, ‘authentiek’ of ‘met een uitstraling die min of meer antiek is’. Welnu, bij Groter in Wonen in Maastricht verkopen we geen tweedehands meubels, laten we dat vooropstellen. In ons assortiment vind je wél meubels en accessoires met een vintage uitstraling. Diverse fabrikanten uit onze collectie bieden meubels met die look aan. Spreekt je dat aan? Dan ben je bij Groter in Wonen aan het goede adres.

Design meubels

In onze onlangs gerenoveerde woonwinkel vind je alles voor de inrichting van je woning. Die inrichting mag tegenwoordig steeds vaker deel uitmaken van jouw lifestyle. In onze woonwinkel kun je er snel achter komen of een bepaalde stijl bij jouw lifestyle past. In diverse sfeerstudio’s kun je ‘proeven’ en proberen of de toegepaste stijl aansluit bij jouw behoeften. En heb je advies nodig? Dan staan onze interieurspecialisten altijd graag voor je klaar. We gaan zelfs zo ver dat we bij je thuis komen kijken om een advies op maat te geven.

Harmonie in je interieur

Een van de moeilijkste, maar ook belangrijkste zaken waar veel mensen bij het inrichten van hun huis is het creëren van harmonie. Hoe zorg je ervoor dat meubels, kleuren, stijlen en accessoires bij elkaar passen. Dat is geen makkelijke klus. Onze woonmensen hebben verstand van zaken en oog voor harmonie. Zij leiden je door de winkel om die meubels en accessoires die voor de perfecte harmonie in jouw interieur kunnen zorgen. Wij zijn er voor jouw woongenot!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.