]

Vintage winkel limburg

Vintage meubels… Ze hebben vaak een gebruikte uitstraling en kunnen zo karakter geven aan je interieur. Groter in Wonen in Maastricht is geen vintage winkel, maar we hebben wél meubels met een min of meer antieke uitstraling in ons assortiment. Retro dus eigenlijk… Wie van die specifieke look houdt, doet er zeker goed aan om een bezoek te brengen aan de mooiste woonwinkel van Limburg.

Vintage of retro?

Met vintage worden normaliter producten bedoeld die enkele tientallen jaren geleden geproduceerd zijn, retro producten zijn nieuw, maar hebben een oude of gebruikte uitstraling. Alle meubels bij Groter in Wonen zijn nieuw, maar je vindt in onze woonwinkel genoeg meubels of accessoires met de ‘vintage look’. Laat je verrassen door het gevarieerde en uitgebreide aanbod van Groter in Wonen Maastricht.

Fabuleuze fabrikanten

De fabrikanten die je vindt in het assortiment van Groter in Wonen, zijn zorgvuldig geselecteerd. We gaan niet zomaar met iedereen in zee; kwaliteit staat voorop. Zo werken we al jaren samen met Leolux en Pode. Maar we zijn ook officiële dealer van Henders & Hazel. Redelijk nieuw in de collectie zijn Zuiver en Dutchbone. Stuk voor stuk merken met een eigen stijl en karakter. Kom ze gerust allemaal bekijken en testen bij Groter in Wonen.

Onze woonmensen voor jouw woonwensen

Onze professionals staan voor je klaar: met advies, met een luisterend oor, met uitstekende service én met lekkere koffie. Wie met de auto komt, parkeert gratis voor de deur. En met openbaar vervoer zijn we óók top bereikbaar. Zien we je snel?

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.