]

Verlichting Limburg

Wie verlichting nodig heeft, hoeft in Limburg niet verder te zoeken. Groter in Wonen in Maastricht brengt je het licht. Natuurlijk kun je een gespecialiseerde lampenwinkel of verlichtingswinkel bezoeken, maar daar gaat al snel het principe ‘overdaad schaadt’ op. Er hangen zo veel lampen en er ontbreken zo veel meubels die voor een totaal sfeerbeeld kunnen zorgen, dat je als bezoeker zo’n zaak misschien onverrichter zake verlaat.

Overzicht en sfeer

In de moderne en overzichtelijke woonwinkel Groter in Wonen krijg je wél een beeld van de sfeer die een lamp in combinatie met andere meubels en accessoires oproept. In compleet ingerichte woonkamers en slaapkamers komen onze lampen het beste tot hun recht. Dan zie je pas goed wat een bepaalde verlichting met een ruimte doet. En daar gaat het om.

Voor elke stijl

Bij Groter in Wonen vind je verschillende lampen voor verschillende stijlen: van staande lampen tot hanglampen, van industrieel tot design. Lampen van bekende merken als Dutchbone, Zuiver en It’s about RoMi maken deel uit van onze collectie. Maar ook onze sfeervolle en modieuze Ster Collectie is niet te versmaden. En wat ook prettig is: we hebben lampen voor elke beurs.

Bespaar je de gang naar al die onoverzichtelijke verlichtingszaken en kom naar Groter in Wonen in Maastricht. Daar gaat je vast een lichtje op. Kijk voor de sfeervolste verlichting van Limburg alvast op onze website www.groterinwonen.nl of bezoek onze winkel aan de Galjoenweg. Onze woonmensen staan voor je klaar.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.