]

tv-meubel Maastricht

De televisies van tegenwoordig zijn vaak zwart, plat en groot. Fijn om mooie beelden op te bekijken, maar geen verfraaiing voor je interieur. Gelukkig kun je de schade beperken door je tv op een stijlvol en praktisch tv-meubel uit Maastricht te plaatsen. Bij Groter in Wonen aan de Galjoenweg hebben we prachtige tv-meubelen in onze collectie.

Functionaliteit en schoonheid

Een tv-meubel mag op de eerste plaats functioneel zijn. Behalve de kast waar de tv op staat, is het ook een ideale opbergplaats voor alle attributen die zich al gauw bij een televisie in de buurt bevinden, bijvoorbeeld de afstandsbedieningen, de tv-gids, spelcomputers, routers en geluidsdragers. Daarnaast mag zo’n tv-meubel natuurlijk een fraai meubelstuk zijn. Een tv-meubel uit de collectie van Groter in Wonen voldoet gelukkig ruimschoots aan beide criteria.

Topmerken in meubels

Wie weg is van stijlvolle tv-meubelen met houtafwerking, komt bij Henders & Hazel volledig aan zijn trekken. Geniet strak en modern meer jouw voorkeur? Dan moet je beslist de tv-meubelen van Karat komen bekijken. Maar er is veel meer te zien en te bewonderen bij Groter in Wonen.

De mooiste woonwinkel van Limburg

Groter in Wonen is helemaal vernieuwd. Na een ingrijpende verbouwing is onze meubelzaak klaar voor de toekomst. En met ruim 45 jaar ervaring kunnen we ook bouwen op een sterk verleden. Kom onze meubels bewonderen in onze overzichtelijke en ruime woonwinkel en doe inspiratie op voor je huis en interieur. Wij staan klaar om van jouw zoektocht naar meubels een succes te maken. Kijk ook op www.groterinwonen.nl

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.