]

TV meubel op maat laten maken?

Overweeg je een TV kast op maat te laten maken? Dan weet je zeker dat het tv-meubel perfect aansluit bij jouw interieur en de beschikbare ruimte en al jouw kabels, apparaten en andere spullen netjes wegwerkt. Of het gaat om een groot of juist klein tv-meubel op maat, bij Groter in Wonen denken we je graag mee in de mogelijkheden. Onze stylisten, interieurbouwers en montagedienst gaan graag voor jou aan de slag om jouw droom TV meubel op maat te maken.

Jouw TV meubel wensen verwezenlijken

Misschien heb je al helemaal voor ogen hoe jouw maatwerk tv meubel eruit moet komen te zien, of misschien heb juist nog geen idee wat mooi op de door jou gewenste plek zal staan. Of je op zoek bent naar een groot TV wandmeubel op maat of alleen een kleine zwevende kast op maat, wij zoeken graag samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw op maat gemaakte TV meubel.

Een TV meubel dat naadloos aansluit bij jouw interieur

Het voordeel van jouw TV meubel te laten maken bij Groter in Wonen, is dat je bij ons terecht kan voor alleen een nieuw TV meubel zoals een TV wandkast op maat of een audiomeubel op maat. Maar onze stylistes kunnen ook een compleet interieuradvies voor jou maken, waarin jouw nieuwe tvmeubel op maat naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een TV meubel op maat met haard of een TV kastenwand op maat die de een gehele muur van jouw woonkamer inneemt? Zo ben je niet alleen verzekerd van een ontwerp dat optimaal de ruimte benut, maar heb je bovendien een TV meubel dat past bij jouw interieur. Of dat een TV meubel op maat is van hout of juist staal.

Kom langs in onze woonwinkel in Maastricht of plan direct een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd hoe zo’n proces in z’n werk gaat? Volgens de volgende stappen realiseren we jouw droom tv-kast. Onze interieuradviseurs, kastenbouwers en montageteam gaan graag voor jou aan de slag!

 

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.