]

spiegel maastricht

Bij Groter in Wonen in Maastricht kom je niet alleen voor mooie en kwalitatief hoofwaardige meubels of bedden. Je vindt in ons assortiment namelijk ook fantastische woonaccessoires. Lampen, kussens, wanddecoratie en spiegels; in onze woonwinkel kun je ze allemaal bewonderen. Met deze fraaie accessoires maak je je interieur pas compleet. Inspiratie nodig voor de inrichting van je woon- of slaapkamer? Kom dan een kijkje nemen bij Groter in Wonen.

Speciale spiegels

Een spiegel hoeft niet alleen functioneel te zijn; hij mag zeker ook decoratief zijn. Met de spiegels uit het assortiment van Groter in Wonen zit je op beide fronten goed. Bekijk bijvoorbeeld eens de Dutchbone Blackbeam, een strakke, slanke spiegel uitgevoerd met een zwarte, ijzeren lijst. Of de DTP Beau, gemaakt van gerecycled teakhout. Ieder exemplaar is anders; je hebt dus altijd een unieke spiegel in huis!

Subtiele exemplaren

De Dutchbone Attractif is een prachtige spiegel, die als een soort omgekeerd bord aan je muur hangt. Hij heeft een dik aluminium frame met een bout aan de bovenkant. Hierdoor krijgt hij een industriële en stoere uitstraling. Deze spiegel is ideaal voor in de hal of de slaapkamer. De Zuiver Wandspiegel Round is een chique spiegel voor aan de wand. Het eikenhoutfineer in combinatie met de organische vorm zorgt voor een serene uitstraling. Dankzij de opstaande rand kun je accessoires in de spiegel leggen.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de vele woonaccessoires die je vindt bij Groter in Wonen. We informeren je graag over al het moois dat in onze vernieuwde woonwinkel te zien is.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.