]

sofa Maastricht

Voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele sofa heeft Groter in Wonen in Maastricht een ruim aanbod. Wij bieden bankstellen in vele soorten, maten en materialen en voor elk budget. Bij Groter in Wonen is de kans van slagen groter dan groot.

Uw perfecte bankstel kopen

Bij Groter in Wonen zorgen we ervoor dat jouw zoektocht naar je perfecte bank soepel verloopt. Er moeten immers nogal wat keuzes gemaakt worden: in model, in materiaal, in afwerking, in uitstraling, in stijl en eventueel in accessoires. In onze overzichtelijke woonwinkel wordt die zoektocht vergemakkelijkt, zeker met de hulp van onze specialisten op het gebied van inrichting en decoratie. Met veel kennis van zaken en een ruime ervaring kunnen onze woonmensen je optimaal adviseren.

Overzichtelijk winkelen

Onze geheel vernieuwde woonwinkel is zo ingericht dat je het overzicht in je zoektocht naar een bank bewaart. In onze belevingsstudio’s tref je veel bankstellen en sofa’s in compleet ingerichte interieurs aan. Zo zie je meteen hoe het bankstel in een aangeklede woonruimte tot zijn recht komt. En je doet meteen inspiratie op hoe je jouw interieur verder kunt verfraaien. Kom je er niet meteen uit? Dan kunnen onze interieurspecialisten ook bij je thuis een advies uitbrengen.

Benieuwd naar ons ruime assortiment bankstellen? Breng dan snel een bezoek aan onze geheel vernieuwde woonwinkel of neem een kijkje op onze website www.groterinwonen.nl We heten je van harte welkom in onze winkel aan de Galjoenweg in Maastricht. De koffie staat altijd klaar!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.