]

slaapkamers maastricht

Lekker slapen? Wie wordt er niet blij van? Onze slaapkamer is een plek waar we behoorlijk wat tijd doorbrengen. En het is al lang niet meer louter de ruimte waar alleen ons bed staat en waar we de nacht doorbrengen. We doen er zó veel meer. De slaapkamer is een belangrijke plek in onze woning, dus ook in die ruimte mag er aandacht zijn voor een inrichting die past bij jouw stijl en smaak. Wie de mooiste slaapkamers in Maastricht, moet bij Groter in Wonen zijn.

Inspirerend bij binnenkomst.

Meteen als je onze vernieuwde woonwinkel binnenloopt, word je geïnspireerd. We hebben er bij de recente renovatie namelijk alles aan gedaan om het winkelen naar meubels tot een bijzondere ervaring te maken. Dat geldt zeker ook voor onze slaapafdeling. Wie dáár niet geïnspireerd wordt, wordt het nergens. Ruim 1500 m² aan de mooiste slaapkamers, de beste boxsprings, de comfortabelste matrassen en de ruimste kledingkasten. En natuurlijk laten we je niet aan je lot over; onze specialisten leiden de weg door de vele mogelijkheden om van jouw slaapkamer een droomplek te maken.

Uniek in Limburg

We durven het best aan om te beweren dat onze winkel uniek is in Limburg. Dat merk je als het goed is al bij binnenkomst: overzichtelijk, ruimtelijk en uitnodigend. Dat zijn zeker drie begrippen die van toepassing zijn op onze woonwinkel. Wie advies of hulp wil. Is bij onze woonmensen aan het juiste adres. Maar wie lekker wil rondstruinen en ideeën wil opdoen, laten we lekker met rust. Niets moet, veel mag bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.